Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122-123

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122-123

Επεισόδιο 119

Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως ξέρει τα πάντα. Του προτείνει να συνεργαστούν για να χωρίσουν τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βρίσκει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του Σελίμ. Ο Σελίμ σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ και μιλάει σχετικά στην Γκιουλνούρ.

Εκείνη του λέει πως η Ζεϊνέπ τον αγαπάει πολύ και δεν κρύβει τη χαρά της για τους φίλους της. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει σχετικά με την παγίδα, που έστησαν στη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ του λέει ότι ξέρει. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και τη ρωτάει αν υπάρχει κάτι, που μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει μέχρι τη δίκη της.

Η Μελέκ του απαντάει πως θα τη βοηθήσει το να είναι κοντά στην οικογένειά του αλλά ο Κενάν δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Η Ικμπάλ και η Μπελκίς έρχονται σε σύγκρουση και η Μπελκίς σε έξαλλη κατάσταση της λέει πως έχει επιλέξει λάθος στρατόπεδο.

Επίσης απειλεί για άλλη μια φορά τη Μελέκ. Η Μπουρτζού με την άδεια της Αλιγιέ βγάζει βόλτα τα κορίτσια αλλά η Αρζού της κάνει παρατήρηση και της λέει πως χωρίς τη δική της άδεια δεν θα πηγαίνει πουθενά με την Τουγτσέ. Αργότερα, η Αρζού κάνει παράπονα για την Μπουρτζού στον Κενάν αλλά εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα έκανε απλά τη δουλειά για την οποία την προσέλαβαν.

Η Αρζού βάζει ένα φάρμακο στο γάλα της Ελίφ για να αρρωστήσει και έτσι να βρει ευκαιρία να διώξει την Μπουρτζού. Το γάλα όμως το πίνει τελικά η Τουγτσέ και αρρωσταίνει. Η Αρζού δεν πανικοβάλλεται και χρησιμοποιεί την ασθένεια της Τουγτσέ για να απολύσουν την Μπουρτζού αλλά ο Σελίμ το αποτρέπει. Ο Σελίμ λέει στην Αρζού πως δεν είναι πια η γλυκιά κοπέλα, που παντρεύτηκε τον αδελφό του και πως η απληστία την έχει τυφλώσει και της ζητάει να συνέλθει επιτέλους. Η Γκόντζα είναι δυστυχισμένη από τη μέρα που ανακάλυψε τη σχέση του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ.

Επίσης είναι δυσαρεστημένη και με την Αρζού επειδή προσπαθεί να φέρει κοντά στον Σελίμ την Πελίν και της το λέει. Η Αρζού της απαντάει πως αν δεν θέλει να χάσει τη δουλειά της καλά θα κάνει να συνέλθει και να θυμηθεί ποια είναι η θέση της. Η Κιράζ λυπάται όταν βλέπει την Γκόντζα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και της προτείνει να ξεκουραστεί…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 120

Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να σκοτώσει τον Σελίμ αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Η Αρζού του λέει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πρόκειται να παντρευτούν και όταν το ακούει της λέει πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τη Ζεϊνέπ.

Η Αρζού σχεδιάζει να χαλάσει τα φρένα από το αυτοκίνητο του Σελίμ. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη με την Αρζού επειδή λείπει και δεν είναι κοντά στο άρρωστο παιδί της. Η Γκιουλνούρ και ο Σελίμ συναντιούνται στο καφέ και το διακοσμούν κατάλληλα πριν έρθει η Ζεϊνέπ. Η Γκιουλνούρ πηγαίνει να φέρει τη Ζεϊνέπ στο καφέ και της λέει πως έχουν κανονίσει εκεί ένα πάρτι γενεθλίων για έναν φίλο τους.

Ενώ οι δύο φίλες ετοιμάζονται να φύγουν, ο Μουράτ έρχεται να μιλήσει στη Ζεϊνέπ για τον Ερκούτ. Αφού κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες στο καφέ, ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα για να αλλάξει ρούχα και αφήνει το αυτοκίνητό του έξω από την κεντρική είσοδο. Ενώ ο Σελίμ ετοιμάζεται αμέριμνος, ο Ερκούτ του χαλάει τα φρένα του αυτοκινήτου.

Ο Σελίμ μπαίνει στο αυτοκίνητο του με κατεύθυνση το καφέ αλλά τα φρένα δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο και να τραυματιστεί σοβαρά. Την ίδια ώρα η Ζεϊνέπ περιμένει με ανυπομονησία τον Σελίμ. Ο Μελίχ ξεκινάει το χτίσιμο του ορφανοτροφείου ενώ συνεχίζει να προσπαθεί να σώσει τη Μελέκ αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά τον Ριζά…


Επεισόδιο 121
Η Γκιουλνούρ και ο Αρντά περιμένουν στο καφέ χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το ατύχημα του Σελίμ. Δεν μπορούν να βρουν τον Σελίμ στο τηλέφωνο και αρχίζουν να ανησυχούν. Ένας περαστικός βρίσκει τον Σελίμ αναίσθητο. Ο άντρας απαντάει στο τηλεφώνημα της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τα άσχημα νέα σοκάρουν τον Αρντά και τη Ζεϊνέπ. Φτάνουν στο νοσοκομείο και το προσωπικό παραδίδει τα προσωπικά αντικείμενα του Σελίμ στη Ζεϊνέπ. Η κοπέλα βλέπει το δαχτυλίδι και το σημείωμα, που είχε ετοιμάσει ο Σελίμ και νιώθει χαρά και λύπη ταυτόχρονα. Η Πελίμ συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Σελίμ είχε ατύχημα. Τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού αλλά δεν την βρίσκει και έτσι πηγαίνει στο κτήμα για να ενημερώσει την οικογένεια. Όλοι αναστατώνονται αλλά η Γκόντζα παρατηρεί την Αρζού να χαμογελάει ικανοποιημένη.

Όλοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ κρύβονται γιατί δεν θέλουν να τις δει η Αλιγιέ. Η Αλιγιέ φοβάται μήπως ο γιος της έχει την άδικη μοίρα της Αϊσε και όταν βλέπει τον Σελίμ αναίσθητο, χάνει και εκείνη τις αισθήσεις της. Το ίδιο συμβαίνει και στην Γκόντζα και η Κιράζ τη φροντίζει. Ο Ερκούτ είναι ανήσυχος και προσπαθεί να βρει την Αρζού αλλά έχει κλειστό το τηλέφωνο της.

Αργότερα η Αρζού του τηλεφωνεί και του λέει πως θα επικοινωνήσει εκείνη μαζί του όταν ξεκαθαρίσει η ιστορία. Ο Σελίμ συνέρχεται και η Ζεϊνέπ πηγαίνει κρυφά στο δωμάτιο για να τον δει. Ο Σελίμ της κάνει πρόταση γάμου. Η Μπουρτζού είναι στο κτήμα με την Ελίφ και την Τουγτσέ, οι οποίες δεν γνωρίζουν τίποτα για το ατύχημα του Σελίμ…

Επεισόδιο 122

Η Ζεϊνεπ δέχεται με χαρά και συγκίνηση την πρόταση γάμου του Σελίμ. Είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Η Ζεϊνέπ όμως θέλει να φύγει πριν την δει η οικογένειά του αλλά ο Σελίμ δεν θέλει να κρύβουν πια την αγάπη τους. Η Ζεϊνέπ τον πείθει πως είναι πολύ νωρίς για να το μάθει η οικογένειά του. Η Γκιουλνούρ είναι πολύ χαρούμενη επειδή ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφάσισαν να παντρευτούν. Η Ζεϊνέπ αγαπάει πολύ τον Σελίμ αλλά φοβάται πως το παρελθόν της θα μπει εμπόδιο στο μέλλον τους.

Ο Μελίχ βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ αλλά δεν καταλαβαίνει πως έχουν σχέση. Στη συνέχεια μιλάει με τον Ορχάν και τον ρωτάει για τη δίκη της Μελέκ αλλά εκείνος του λέει πως οι πιθανότητες να αθωωθεί δεν είναι πολλές. Ο Μελίχ και ο Σαντίκ συνεχίζουν να αναζητούν τον Ριζά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Μελίχ ρωτάει την Ιπέκ αν η Πελίν είναι η κοπέλα του Σελίμ. Η Ιπέκ του απαντάει πως ο Σελίμ έχει κοπέλα αλλά κρατάει κρυφή από όλους την ταυτότητά της. Αργότερα ο Μελίχ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και της λέει πως θέλει να επιδιορθώσει το σπίτι της πριν αποφυλακιστεί η Μελέκ ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει με τον Σελίμ. Όταν βλέπει το παιδικό κρεββάτι ανακαλύπτει πως έχει και μια ανιψιά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Γκόντζα ζητάει την άδεια της Αρζού να επισκεφθεί τον Σελίμ στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως ξεπερνάει τα όρια και δεν της το επιτρέπει. Η Γκόντζα υποψιάζεται πως η Αρζού είχε σχέση με το ατύχημα του Σελίμ και πιστεύει πως κάποιος πρέπει να την σταματήσει. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του μιλάει για το ατύχημα. Εκείνος της λέει πως η Αρζού είναι επικίνδυνη και πως θα πρέπει να μείνει μακριά της για το καλό της. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Βεϊσέλ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λέει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα και η Αρζού το γνωρίζει.

Η Πελίν περνάει τη νύχτα της στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Σελίμ. Ο νεαρός προσπαθεί ευγενικά να τη διώξει αλλά εκείνη επιμένει να μείνει. Ο γιατρός ανακοινώνει πως σύντομα ο Σελίμ θα πάρει εξιτήριο και όλοι χαίρονται εκτός από την Αρζού. Η Κιράζ κατά λάθος αποκαλύπτει στην Τουγτσέ και την Ελίφ πως ο Σελίμ είχε ένα ατύχημα. Αν και η Αρζού ξέρει πως υπεύθυνη είναι η Κιράζ, κατηγορεί την Μπουρτζού. Η Μπουρτζού αγανακτισμένη δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί άλλος τις προσβολές της Αρζού και θα παραιτηθεί. Η Τουγτσέ και η Ελίφ προσπαθούν να την πείσουν να μείνει αλλά δεν τα καταφέρνουν. Η Κιράζ νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη και είναι πολύ λυπημένη.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι στενοχωρημένες με την αναχώρηση της Μπουρτζού αλλά χαίρονται όταν βλέπουν τον Σελίμ. Ο Σελίμ μαθαίνει από τις μικρές πως η Μπουρτζού έφυγε εξαιτίας της Αρζού και ο νεαρός λέει στη νύφη του πως θα φροντίσει εκείνος να επιστρέψει η Μπουρτζού. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και εκείνος της λέει να βρει άλλον να κάνει τις βρωμοδουλειές της. Η Μελέκ έχει αγωνία καθώς σε δύο μέρες θα γίνει η δίκη της. Ο Ορχάν την επισκέπτεται και της λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Μελέκ απογοητεύεται και σκέφτεται την Ελίφ…

Επεισόδιο 123
Ο Μελίχ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Ελίφ από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη αποφεύγει τις ερωτήσεις του. Ο Μελίχ είναι ευτυχισμένος, που έμαθε πως έχει μια ανιψιά και αναρωτιέται πως να είναι. Συναντάει τον Εφρούζ και εκείνος για άλλη μια φορά είναι επικριτικός μαζί του. Ο Μελίχ θυμώνει και του λέει πως δεν μπορεί να τον καταλάβει γιατί δεν ξέρει τι σημαίνει να χάνεις όσους αγαπάς. Τότε ο Εφρούζ του λέει τη δική του ιστορία.
Αν παντρεύεστε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τους πάντες να μείνουν με ανοιχτό το στόμα.

Ο Εφρούζ είχε χάσει την οικογένειά του χρόνια πριν βρει τον Μελίχ. Δούλευε ως επιθεωρητής της αστυνομίας και ερευνούσε μια υπόθεση απάτης. Οι ανώτεροι του, είχαν ζητήσει να αφήσει αυτή την υπόθεση αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια έμαθε πως οι ανώτεροι του ήταν μπλεγμένοι στην απάτη και απείλησαν αρχικά τον ίδιο και στη συνέχεια την οικογένειά του.

Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας του, εκείνος δεν εγκατέλειψε την έρευνα. Μια μέρα βρήκε στο σπίτι του νεκρούς τη γυναίκα και τον 4χρονο γιο του. Για αυτό τον λόγο τον συμβουλεύει και τον βλέπει σαν γιο του. Η Ζεϊνέπ δεν καταλαβαίνει το ξαφνικά ενδιαφέρον του Μελίχ για την Ελίφ. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και πληγώνεται όταν βλέπει πόσο απελπισμένη είναι.

Η Ελίφ και η Τουγκτσέ φροντίζουν τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν την Μπουρτζού. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην κοπέλα αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη άλλη δουλειά. Τα κορίτσια στενοχωριούνται όταν το μαθαίνουν. Το ίδιο και η Ζεϊνέπ αλλά αποφασίζουν μαζί με τον Σελίμ να βρουν κάποια άλλη.

Η Αρζού κρυφακούει την τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και μαθαίνει πως η δίκη της Μελέκ είναι σε δύο μέρες. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως ο Μελίχ είναι φίλος του Κενάν και πως τη ρώταγε για την κόρη της. Και οι δύο είναι μπερδεμένες και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Η Μελέκ λέει στη Σαντέτ πως ο δικηγόρος θεωρεί ότι δεν έχει πολλές ελπίδες να αθωωθεί επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις υπέρ της. Η Σέιντά ακούει τον Ερκούτ να μιλάει για το ατύχημα. Όταν ο Ερκούτ της λέει όλη την ιστορία, η κοπέλα τα χάνει και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Αγοράζει δύο εισιτήρια για άλλη πόλη και δίνει το ένα στον Μουράτ. Εκείνος δεν μπορεί να της αντισταθεί άλλο και συμφωνεί να φύγει μαζί της. Η Αρζού επισκέπτεται την Τσεβριγιέ και της προσφέρει τα διπλά χρήματα για να καταθέσει ψέματα άλλη μια φορά…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

102 ΕΔΩ
103 ΕΔΩ
104 ΕΔΩ
105 ΕΔΩ
106 ΕΔΩ
107-108 ΕΔΩ
109-110-111-112-113 ΕΔΩ
114-115-116-117-118 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε...