Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

Η Ζεϊνέπ πρέπει να φύγει από το κτήμα, πριν την υποψιαστούν. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ για να την δει και να χαρεί. Η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ δείχνοντας ενδιαφέρον για την Ελίφ. Η Τσεβριγιέ επικοινωνεί με την Αρζού και της λέει πως κάποιος ερευνά την κατάθεσή της.

Ο Βεϊσέλ βλέπει τον Σελίμ να συνοδεύει τη Ζεϊνέπ σπίτι και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας πίσω τα χρήματά του. Ο Ερκούτ προσπαθεί να τα διπλασιάσει παίζοντας χαρτιά αλλά καταλήγει να τα χάσει όλα. Ο Ναντίρ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ πήρε τα χρήματα της Σέϊντα. Ο Ναντίρ συνειδητοποιεί πως η κοπέλα είναι πράγματι ερωτευμένη με τον Μουράτ. Της λέει να τελειώσει τη σχέση μαζί του διαφορετικά θα τους σκοτώσει. Της λέει ακόμη πως σύντομα θα μετακομίσουν μακριά. Η Σεϊντά είναι τρομοκρατημένη.

Ο Ναντίρ δίνει τελεσίγραφο στον Ερκούτ, ή φεύγουν σήμερα ή η συνεργασία τους τερματίζεται. Ο Ερκούτ μιλάει με τη Σεϊντά και αποφασίζουν πως ο Ναντίρ έχει δίκιο. Αποφασίζουν να δουν τους αγαπημένους τους μια τελευταία φορά. Όταν ο Ερκούτ όμως βλέπει τη Ζεϊνέπ μαζί με τον Σελίμ και την Ελίφ, αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μη φύγει. Η Μπελκίς αναγκάζει τη Νατσιγιέ να ζητήσει συγνώμη από τη Μελέκ. Η Κιράζ προσπαθεί να αλλάξει τρόπο ντυσίματος αλλά το αποτέλεσμα είναι αστείο. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ αισθάνεται ντροπή. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους ο Μελίχ τη ρωτάει για την οικογένειά της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μελέκ του λέει ότι έχασε τους γονείς της όταν ήταν μωρό, πως ο γάμος της με τον Βεϊσελ ήταν τυπικός και πως ο πρώτος της γάμος ήταν μια απογοήτευση για εκείνη. Του εξηγεί πως η οικογένεια του πρώην συζύγου της είναι πολύ πλούσια και ποτέ δεν την αποδέχθηκαν. Ο Μελίχ της λέει πως θα την υποστηρίξει. Ξέρει πως η οικογένεια στην οποία αναφέρεται η Μελέκ είναι η Εμιρόγλου. Το μίσος του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

97 ΕΔΩ
98 ΕΔΩ
99 ΕΔΩ
100 ΕΔΩ
101 ΕΔΩ

103 ΕΔΩ
104 ΕΔΩ
105 ΕΔΩ
106 ΕΔΩ
107-108 ΕΔΩ
109-110-111-112-113 ΕΔΩ
114-115-116-117-118 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ