Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στρατηγός Ελ. Συναδινός: Μου ζητούσε πρανόμως χρήματα η Χρυσή Αυγή (ηχητικό)

Για τους λόγους που αποχώρησε απο τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο ευρωβουλευτής, στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Ο κ. Συναδινός είπε ότι ο λόγος που τον οδήγησε στην αποχώρησή του από το κόμμα ήταν η επιμονή της Χρυσής Αυγής να παρανομήσει και να τους χορηγεί εκτός από το 50% του μισθού του, επιπλέον 1.000 ευρώ από το μισθό κάθε βοηθού του, πράγμα που ρητά απαγορεύει ο κανονισμός του Ευρωκοινοβουλίου.
Ο στρατηγός συνέχισε απαντώντας στον βουλευτή Επικρατείας της Χ.Α. Χρήστο Παππά, ο οποίος τον αποκάλεσε προδότη, λέγοντας πως οι απαρτίζοντες τη Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούν λέξεις χωρίς να γνωρίζουν το νόημά τους. Συγκεκριμένα παρέπεμψε στο Θουκυδίδη τον κ. Παππά, οπού εκεί ορίζεται τι είναι προδότης.
Παράλληλα, ο κ. Συναδινός τόνισε πως δεν έχει προδόσει την πατρίδα του, ούτε τη συνείδησή του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ στρατιώτης ούτε του ΜΙχαλολιάκου, ούτε της Χρυσής Αυγής, παρά μόνο της πατρίδος.
Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή, είπε πως πείστηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη και κατέβηκε στις ευρωεκλογές. Μάλιστα, αποκάλυψε, πως όταν ο ίδιος και οι Φουντούλης και Επιτήδειος εκλέχθηκαν ευρωβουλευτές, “ο Κασιδιάρης έφαγε το βρίσιμο της ζωής του για τρεις εβδομάδες γιατί εκλεγήκαμε εμείς και όχι οι δικοί τους”. Δεν έγινα ποτέ αποδεκτός από την κλίκα, τόνισε ο στρατηγός και σημείωσε πως η Χρυση Αυγή θέλει να εκλέγονται όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε και στον κ. Τόσκα κάνοντας λόγω για σωρεία ρουσφετιών που έκανε μαζί με τον τότε υπουργό κ. Μπεγλίτη.
Τέλος, ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε στην έξοδο από το μνημόνιο, στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία και στο όνομα των Σκοπίων, ενώ είπε πως κουβεντιάζει με πολλά κινήματα του πατριωτικού χώρου, τα οποία προσπαθεί να ενώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...