Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, Ελεονώρα Αντωνιάδου, στο TV Έθνος και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε τι θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν!

Όσο για ποιο είναι αυτό που την κέρδισε στο ρόλο της Νικόλ;

«Το γεγονός ότι μπόρεσα να δημιουργήσω έναν ρόλο με υπόσταση. Είναι ένας καλογραμμένος ρόλος. Και δεν σας κρύβω ότι τον σκέφτομαι καθημερινά»

Τι εννοείτε;

«Το έχω σαν βίωμα, όταν δουλεύω έναν ρόλο τον φέρω μαζί μου, σκέφτομαι όλη μέρα τη Νικόλ, την κουβαλώ μαζί μου.»

Ποιες εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Είμαστε σε μια φάση κατά την οποία τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Νικόλ Ενώ θεωρούσε ότι θα βάλει τα πράγματα της σε μια τάξη, βλέπουμε ότι μέχρι το φινάλε αλλάζουν πολύ οι ισορροπίες.»

Το ειδύλλιο με τον Στέφανο προχωρεί;

«Η σχέση της με τον Στέφανο περνά από σαράντα κύματα. Ζηλεύει, νιώθει ανασφάλεια και είναι επιφυλακτική.»

Ποιος είναι ο ρόλος της Όλγας σε αυτήν τη σχέση;

«Αυτήν τη στιγμή η Όλγα είναι το άλλο πρόσωπο σε αυτό που ζούμε εγώ και ο Στέφανος. Θα φέρει μια αναστάτωση και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση μου με τον Στέφανο. Η Νικόλ κάνει σπασμωδικές κινήσεις επειδή ζηλεύει και προσπαθεί να τον διεκδικήσει με λάθος τρόπο»

Ο κόσμος τι σας λέει για το σίριαλ;

«Το καλό είναι ότι όταν με σταματάνε μου λένε «εσύ είσαι που τα έχεις με τον Ντάνο από το Survivor! Επίσης μου δίνουν συγχαρητήρια που έδιωξα τον Ιωσήφ και επιτέλους είμαι με έναν καλό άνθρωπο, με έναν ντόμπρο χαρακτήρα, όπως λένε.»

youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top