Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό για την αξιοπρέπεια της Μακεδονίας

Αφού πρέπει να εκφραστεί ο ελληνικός λαός από μόνος του, για να φανεί η αλήθεια και η ιστορία στις 15 Ιουνίου 2018 θα γίνει Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό. Έτσι όλοι όσοι συμμετείχαν στα Ιστορικά Συλλαλητήρια θα βρεθούν και πάλι μαζί για να παλέψουν για τον Ελληνισμό.

Όταν το πολιτικό σύστημα δεν επαρκεί, πρέπει ο ίδιος ο λαός να πάρει την απόφαση ν’ αντισταθεί στους απαράδεκτους συμβιβασμούς με τον πιο ενεργητικό τρόπο που του προσφέρει η Δημοκρατία. Δεν μας αφορούν τα κόμματα και οι κυβερνήσεις, η ουσία μας είναι η ιστορία μας και αυτές οι διπλωματικές κινήσεις λειτουργούν ενάντια στο Έθνος.

Είναι θέμα αξιοπρέπειας ν’ αντισταθούμε και δεν μπορούμε να περιμένουμε να φτάσουμε έως το δημοψήφισμα στα Σκόπια για να απορριφθεί η συμφωνία. Είμαστε ακόμα στο προφορικό πλαίσιο και ήρθε η ώρα να δράσουμε πρακτικά ως λαός για να αποφύγουμε μια μη αναστρέψιμη πράξη.

Το θέμα δεν είναι να γίνει κάποιο λάθος και στη συνέχεια να το διορθώσουμε, διότι σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν διορθώνονται.

Κατά συνέπεια πρέπει στο Σύνταγμα να δείξουμε τι σημαίνει λαός που παλεύει για την ιστορία του ενάντια στη βαρβαρότητα της λήθης. Τα Σκόπια δεν προσπαθούν καν να συμβιβαστούν, αφού βλέπουν ότι οι διπλωμάτες δεν το απαιτούν. Έτσι κι εμείς δεν θα συμβιβαστούμε με το απαράδεκτο.

Νίκος Λυγερός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ