Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/6/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/6/2018

Αρχίζουμε να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Το μυαλό με την προσωπικότητα μας, συνεργάζονται και μπορούμε έτσι να εκπληρώσουμε πολλές από τις επιθυμίες μας! Σύνοδος Ερμή-Ήλιου πλησιάζει και οι τυχεροί είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ουδεκαημέρου!


Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, μια μεγάλη ανησυχία κι ένας έντονος προβληματισμός σε καταβάλλουν. Μην κοινοποιείς τις σκέψεις σου, αλλά ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου κι απελευθέρωσε τη θετική σου σκέψη. Όλα μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να δράσεις δυναμικά και να περιορίσεις κάθε ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον ερωτικό τομέα, Κριέ, και να κινήσεις κατάλληλα τις καταστάσεις, για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Θα σε πιέσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.


Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 4 έως 10 Ιουνίου 2018

Ταύρος
Γενικά
Τα απρόοπτα ευτυχώς πέρασαν, Ταύρε, και μάλιστα άφησαν πίσω τους ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα, χρειάζεται να συγκεντρωθείς στην προώθηση των σχεδίων σου και παράλληλα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Ένα σύντομο ταξίδι γεμίζει τις μπαταρίες σου κι επαναφέρει τη θετική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε πάντως να μη δημιουργήσεις με τη συμπεριφορά σου παρανοήσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Προσπάθησε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις, ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4-10 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Δίδυμος

Γενικά

Τα πράγματα δείχνουν θετικά για σένα, Δίδυμε. Τα σχέδιά σου δρομολογούνται κι οι εντάσεις του παρελθόντος απομακρύνονται. Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες βελτιώνονται, φέρνοντας ένα καλύτερο κλίμα σε όλα τα επίπεδα. Απόφυγε να έρθεις σήμερα σε σύγκρουση με κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις, Δίδυμε, ότι θα έχεις στα χέρια σου την πορεία των αισθηματικών σου. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Δίδυμε, σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι στις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Το σπίτι κι η οικογένεια σε απασχολούν, Καρκίνε μου, με τα πολλά προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά. Βάλε τάξη στα πράγματα και ιεράρχησε τις ανάγκες, για να φέρεις ισορροπία και να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Καρκίνε, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις τα προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, να πας πάρα πολύ καλά. Σήμερα, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις καινούργιο πλάνο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 4 έως 10 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις, που θα οδηγήσουν σε εις βάρος σου καταστάσεις. Απόφυγε οτιδήποτε καινούργιο το ερχόμενο διάστημα. Περιορίσου στην καθημερινότητα σου και τις βασικές υποχρεώσεις της. Αργότερα, θα υπάρξει μεγαλύτερη πλανητική εύνοια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και δώσ’ του χώρο, ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις, καθώς συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου και σε ταλαιπωρούν. Εστίασε την προσοχή σου σε προβλήματα που μπορούν να ξεπεραστούν και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Τώρα, μπορείς να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις, που θα ολοκληρωθούν με λιγότερο κόπο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Παρθένε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται πως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, ώστε να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε αγορές, που δε χρειάζεσαι.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, η προσπάθεια που απαιτείται να καταβάλλεις για να ορθοποδήσεις σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο, είναι μεγάλη. Προώθησε τις υποθέσεις σου άμεσα και χωρίς να πελαγώνεις με τις λεπτομέρειες, ώστε να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Τα ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ζυγέ μου, να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να ανανεώσεις τη σχέση σου σε βάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Ζυγέ, μερικά προβλήματα μεταξύ των συνεργατών σου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος σε οποιαδήποτε διαφωνία, για να μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Σκορπιός

Γενικά
Κάποιες πολύπλοκες καταστάσεις, Σκορπιέ μου, ξεκαθαρίζουν με ηρεμία και σοβαρή συζήτηση, προς όφελος όλων. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και μην προσπαθείς να ονειρευτείς πως όλα πάνε καλά, αλλιώς θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Σκορπιέ, σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη και για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Τοξότης

Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και μπορείς να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Πλησίασε τα κατάλληλα πρόσωπα, για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κάποια οικογενειακά θέματα παρουσιάζουν καθυστέρηση, αλλά μακροπρόθεσμα εξελίσσονται θετικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, πολλά δύσκολα σημεία θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν σήμερα κάποιες αλλαγές, Τοξότη μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, αφού δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Οι αποφάσεις σου, Αιγόκερε, οριστικοποιούνται σύντομα και τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή, κάτι που οδηγεί τους στόχους σου σε ολοκλήρωση. Η ευτυχία είναι δικό σου επίτευγμα και αξίζεις να το απολαύσεις. Οι φίλοι χαίρονται με την αλλαγή στη ζωή σου και εσύ απαλλάσσεσαι απ’ όσα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κούρασαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Αιγόκερέ μου, να βάλεις τα δυνατά σου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα αυτή την περίοδο ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς φυσικά να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Κατά τη διάρκεια κάποιας μετακίνησης, Υδροχόε, κάνεις μία σημαντική γνωριμία, ικανή να σου μεταμορφώσει τη ζωή. Δείξε μεγάλη προσοχή σε όσα θα δεις κι ακούσεις. Πολλά αλλάζουν στο εξής και μπορούν να σε οδηγήσουν σε ικανοποιητική πορεία. Η θετική σκέψη κι η καλή διάθεση βοηθούν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν εξελίσσονται όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διαφορετικά στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, αφού στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις αυτό το διάστημα την τάση, να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Μην αφήσεις στην τύχη, Ιχθύ, μια θαυμάσια ευκαιρία που παρουσιάζεται τώρα στη ζωή σου. Περιόρισε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, ώστε να μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα, που σου σπαταλούν το χρόνο, χωρίς εξέλιξη και πρόοδο. Το μέλλον θα εξαρτηθεί από την ορθότητα της στάσης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο και σ’ ευνοεί, Ιχθύ, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μη βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ