Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/6/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/6/2018

Ερμής στον Καρκίνο από σήμερα λοιπόν! Γλυκήτητα, συναίσθημα και διαίσθηση μεν, γκρίνια, παράπονα και ανασφάλεια δε… Οι τυχεροί σε επικοινωνία και μετακινήσεις, είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός

Γενικά
Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε, Κριέ μου, μένοντας άπρακτος. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν. Κάποιες φιλικές συμβουλές ίσως σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες πρωτότυπες ενέργειες, πάνω σε θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου σήμερα, Κριέ, αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πέρασες αρκετές αναποδιές στο παρελθόν, αλλά σε βεβαιώνω ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Κριέ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες σου και μάλιστα πάνω σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις.

Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6 – 10/7! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταύρος

Γενικά
Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της, οπότε προσπάθησε να μην κινηθείς παρορμητικά, διότι κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που προοιωνίζουν μελλοντικά προβλήματα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτήματα σε βασανίζουν, Ταύρε μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Σήμερα άκουσέ το, καθώς δεν ήρθε ακόμη η ώρα να μιλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε μου. Μπορείς πάντως να καταφέρεις πάρα πολλά και θ’ αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια, που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Έχεις φτάσει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο, αλλά απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις συναλλαγές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11 έως 17 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Δίδυμος

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Δίδυμε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεμπλέκουν και αυτό συμβαίνει με τον πιο καλό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου σήμερα, Δίδυμέ μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις πάλι με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας, Δίδυμέ μου, και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, ακολουθώντας το πρόγραμμά σου. Μη συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που σε φέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα γραφειοκρατίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου και να θυμάσαι, ότι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, διότι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Καρκίνε μου, αν σήμερα πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, για την υλοποίηση κάποιων παλαιότερων σχεδίων σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Αρκετά προβλήματα μαζί με πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα, λοιπόν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Ερμής στον Καρκίνο από 12/6 – 6/7! Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια ;

Λέων

Γενικά
Η οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου με κάθε δυνατό τρόπο, Λέων μου. Μην την παραμελείς και μη θεωρείς το παραμικρό ως δεδομένο, διαφορετικά θα φτάσεις σε απομάκρυνση από την οποία θα δυσκολευτείς να επανέλθεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αξία τους και δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Λέων μου, να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, διότι θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου κι οι πλανήτες δε σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πάντα δείχνεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο, λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Τα έξοδα κι οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Σε διαβεβαιώνω όμως, ότι μπορείς να ηρεμήσεις, αφού έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους;

Παρθένος

Γενικά
Οι πλανήτες σε στηρίζουν ουσιαστικά, Παρθένε, και σου προσφέρουν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε τραβούν πίσω, εμποδίζοντας την εξέλιξή σου. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, αλλά εκμεταλλεύσου την πλανητική αυτή εύνοια, για να ρυθμίσεις όλα όσα σε μπλοκάρουν και σε ακινητοποιούν απέναντι στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εκφράσεις σήμερα την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόκριση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.


Ζυγός

Γενικά
Από σήμερα, Ζυγέ μου, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, οπότε μπορείς να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με το σύντροφό σου, Ζυγέ μου, έχουν περάσει. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, σήμερα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, που θα κάνει καλό και στους δύο, φέρνοντάς σας πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προωθήσεις και καθυστερούν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, διότι στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να ισορροπήσεις, αλλά πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.


Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;

Σκορπιός

Γενικά
Φαντασία και δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας, Σκορπιέ, ιδιαίτερα αν τα ενδιαφέροντά σου είναι καλλιτεχνικής φύσης. Αφού σήμερα υπάρχει μια διάθεση προσφοράς, είναι καλό να οργανώσεις κάποια δράση, σε έναν τομέα όπου υπάρχει ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Μπορείς να αποφύγεις λογομαχίες που ίσως προκύψουν με το σύντροφό σου, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά, οπότε μην αγχώνεσαι και μην τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι με κάθε τι που καταπιάνεσαι, τελικά γνωρίζεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Καλοκαίρι 2018: Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους

Τοξότης

Γενικά
Η μέρα κι οι περιστάσεις, Τοξότη, απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, Τοξότη, μπορείς να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Τοξότη. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, επειδή μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει, Αιγόκερέ μου, και είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που έκανες εδώ και καιρό. Μην αφήσεις κάποιον να μειώσει τη χαρά και την ικανοποίηση που θα δεχτείς τώρα. Χαλάρωσε κι απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου, που βρίσκει νέους τρόπους έκφρασης, οι οποίοι σε οδηγούν σε αναγνώριση και θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους, αλλά οι σχέσεις με γερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Πρέπει πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, ώστε στη συνέχεια να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να φανείς πάρα πολύ προσεκτικός.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Υδροχόος

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι αυξημένη και θα επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα μόνο να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε μου, τις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, διότι έχει κάποια παράπονα, που δε σου λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, Υδροχόε μου, κι επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και υπάρχει κίνδυνος να παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Ιχθύς

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και κάποια θέματα που φαίνεται ότι καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, που θα διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Για να κινηθείς σωστά, πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να είσαι πιεστικός στο ταίρι σου, Ιχθύ μου. Μη λες πράγματα που μπορεί να το εκνευρίσουν κι οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, αν αναδείξεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ιχθύ μου, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, ενώ αυτή δεν είναι κατάλληλη μέρα ούτε για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.


Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ