Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/6/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/6/2018

Μια Κυριακή ιδανική για απολαύσεις και ξεκούραση είναι εδώ! Με την Σελήνη στον Ταύρο, χαιρόμαστε τα μικρά πράγματα στη ζωή! Ένα γεύμα δίπλα στο κύμα, με το άλλο μας μισό είναι ιδανικό για την σημερινή ημέρα!

Κριός

Γενικά
Οι εντάσεις που προέκυψαν τελευταία, Κριέ, ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων, που όμως ξεκαθαρίζουν πολύ σύντομα και υποχωρούν δίχως να αφήσουν ίχνη. Μην υπερβάλλεις με ζητήματα, που μπορούν να βλάψουν τη εξέλιξη των υποθέσεών σου. Ασχολήσου με τα απλά καθημερινά πράγματα κι άφησε στην άκρη κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πας πολύ καλά. Προτιμότερο είναι, να περάσεις το βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα, για να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις πάντως, είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;

Ταύρος

Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε μου, ένα σημαντικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σ’ έχει απασχολήσει αρκετά, δείχνει να οδηγείται στην επίλυσή του. Εκεί όμως που περιμένεις με λαχτάρα να τελειώσουν όλα, έρχεται μία ξαφνική παρέμβαση και σε φέρνει πίσω στην αρχική κατάσταση. Ευτυχώς, δεν είναι όλα όπως φαίνονται και τελικά σε δεύτερο χρόνο θα τακτοποιηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μη χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση, Ταύρε, με τα διάφορα θέματα δουλειάς που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, διότι θα έχεις προβλήματα, έστω κι αν τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Καλοκαίρι 2018: Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους

Δίδυμος

Γενικά

Οι αγαπημένοι σου φίλοι κι η οικογένεια, Δίδυμε, χαίρονται για όσα σου συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Η αισιοδοξία επανέρχεται στη διάθεσή σου και οργανώνεις νέα σχέδια, που έχουν σοβαρές προοπτικές να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει, Δίδυμέ μου, να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα προκύψουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς και από αύριο συνεχίζεις την προσπάθεια. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, παρόλο που τα οικονομικά σου σίγουρα αρχίζουν να καλυτερεύουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Οι περιπέτειες που πέρασες, Καρκίνε μου, σε οδήγησαν σε απόγνωση και δυσκολεύεσαι να ορθοποδήσεις. Ο δυναμισμός και η εργατικότητά σου σε βοηθούν στο να μην το βάλεις κάτω και να καταφέρεις σιγά – σιγά να αποκαταστήσεις κάθε ζημιά, οδηγώντας τη ζωή σου σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Καρκίνε, σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε μελλοντικά να περάσετε καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, για την εβδομάδα που έρχεται. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε, λοιπόν, να κάνεις έξοδα, που θα σε φέρουν εκτός προγράμματος.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Λέων

Γενικά
Κάποιοι φίλοι σε στηρίζουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου, Λέων, και σύντομα θα φέρεις στη ζωή σου σε κατάσταση, όπου όσα σε ευχαριστούν, θα έχουν πλέον μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Η βοήθειά των ανθρώπων σου είναι πολύτιμη και πρέπει να την αξιοποιήσεις. Προχώρησε, λοιπόν, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Λέων, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μη συνεχίζεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε φέρνουν. Πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τα οικονομικά σου κι άμεσα να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Παρθένος

Γενικά
Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου, Παρθένε μου, είναι τελικά πολύ μεγαλύτερος από τον προβλεπόμενο. Μην ανησυχήσεις, λοιπόν, αν δεις ότι οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται, αφού αυτό θα πάρει αρκετό διάστημα ακόμη και θα γίνει σταδιακά, χωρίς ραγδαίες μεταβολές στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε μου. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις, να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς, ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Αρκετά προβλήματα μαζί με πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Είναι απαραίτητο, να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.


Ζυγός

Γενικά
Μην αφήσεις το χρόνο να περάσει κι άλλο χωρίς πρόγραμμα, Ζυγέ μου, ειδικά τώρα, που τ’ άστρα ευνοούν τον οργανωμένο τρόπο δράσης. Οι καταστάσεις βελτιώνονται και μπορείς να κινηθείς πιο εύκολα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Άφησε τον εαυτό σου να ακολουθήσει το ένστικτό του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, αν αναδείξεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε απρόσεκτες κινήσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η δύναμη της θέλησής σου, Σκορπιέ μου, είναι μεγάλη και ορισμένες φορές σε οδηγεί σε υπερβολές. Η δράση σου πάντως αναγνωρίζεται, οπότε δεν είναι ανάγκη να οδηγηθείς εκτός ορίων, για να πετύχεις την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Μία ευχάριστη έκπληξη έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία. Ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίταξε το μέλλον, Σκορπιέ μου, και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, διότι έχει κάποια παράπονα από σένα και δε σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις πάντα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα τη μέρα σου. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Σε διαβεβαιώνω όμως, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Τοξότης
Γενικά
Οι πλανήτες σού επιφυλάσσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, Τοξότη, που θα σε γεμίσουν χαρά επαναφορτίζοντας τις «μπαταρίες» σου. Μη φοβάσαι να ακολουθήσεις τα γεγονότα όπως έρχονται, αφήνοντας το δισταγμό να σε μπλοκάρει. Χαλάρωσε κι άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει όσα όλο αυτό το διάστημα στερήθηκε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, Τοξότη μου, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Σήμερα, λοιπόν, υπάρχει πιθανότητα να γίνουν συζητήσεις σε υψηλούς τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις την Κυριακή σου όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Εκεί που η απογοήτευση, Αιγόκερε, σ’ έχει καθηλώσει και απορείς με τις εξελίξεις, ένα τεράστιο κύμα βοήθειας σε σκεπάζει, γεμίζοντάς σε αισιοδοξία. Τελικά, η ζωή είναι αρκετά όμορφη, κι ας το έχεις εδώ και καιρό ξεχάσει. Πάρε μία ανάσα, αφού η καθημερινότητα ακόμη απαιτεί σκληρή δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς, Αιγόκερε, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που προέκυψαν στο παρελθόν και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά από αύριο. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο, που θα ισορροπήσουν περισσότερο.

Υδροχόος

Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν, Υδροχόε, που έρχονται στην επιφάνεια κι απαιτούν άμεση διευθέτηση, θα σε απασχολήσει τώρα. Μην το αμελήσεις άλλο, διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Προφύλαξε με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια το κύρος σου σε κοινωνικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Μπορείς πάντως να αποφύγεις λογομαχίες που ίσως προκύψουν, μιλώντας με το σύντροφό σου ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα κινηθούν θετικά. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, άφησε τα επαγγελματικά σου στην άκρη. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κατά τ’ άλλα, τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.


Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό σύστημα, Ιχθύ, ευνοεί κάθε διάθεση και προσπάθεια για άνοδο. Ασχολήσου με την εξέλιξη και την πρόοδό σου, οι οποίες θα έρθουν με συγκέντρωση, προσπάθεια κι αρκετά θετική διάθεση. Η αισιοδοξία είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντας για τη μελλοντική σου εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με το σύντροφό σου, Ιχθύ, έχουν περάσει. Καλό είναι να απολαύσετε μια εκδρομή, που θα κάνει καλό και στους δύο. Γενικά, σήμερα προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 Η Βάσω κάνει τα πάντα για να διώξει τον Σταύρο από την εταιρία του...