Στην Αθήνα θα βρεθούν στις 30 Ιουνίου οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας, αφού φέτος το κόκκινο χαλί του τουριστικού κλάδου θα στρωθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, φιλοξενώντας τα World Travel Awards 2018. EUROKINISSI

Με διοργανωτή την εταιρία ΗotelBrain, η Ευρωπαϊκή Τελετή Γκαλά των World Travel Awards 2018 θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου, προσελκύοντας τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και θα αναδείξει τις ομορφιές της ελληνικής πρωτεύουσας ως ενός σημαντικού ευρωπαϊκού προορισμού.
Λίγα λόγια για τα WTA

Το World Travel Awards, το οποίο ιδρύθηκε το 1993, αναγνωρίζει, ανταμείβει και γιορτάζει την αριστεία σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Το πρόγραμμα WTA είναι γνωστό ως το πιο διάσημο, καθώς και το πιο ολοκληρωμένο, στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο. Πέρυσι, προτάθηκαν ως υποψήφιοι περισσότεροι από 5.000 ταξιδιωτικοί οργανισμοί και στην ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότερα από 900.000 στελέχη του τουρισμού από 180 χώρες.

Κάθε χρόνο, τα World Travel Awards πραγματοποιούν σειρά περιφερειακών γκαλά στα οποία αναδεικνύονται τα επιτεύγματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Στην ψηφοφορία μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού και καταναλωτές, διασφαλίζοντας ότι αναδεικνύονται μόνο οι άξιοι υποψήφιοι.

Το γκαλά του WTA για το 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη και οι εκπρόσωποι του ελληνικού τουρισμού που διακρίθηκαν ήταν οι παρακάτω:

- HotelBrain (Europe’s Leading Hotel Management Company)Konstantinos Zikos, CEO, HotelBrain

-Aegean Airlines (Europe’s Leading Regional Airline)

-Domes Noruz Chania (Europe’s Leading New Resort)

-Costa Navarino (Europe’s Responsible Tourism Award)

-Porto Zante Villas & Spa (Europe’s Leading Beach Hotel)

-Domes of Elounda (Europe’s Leading Family Resort)

Ο κ. Graham Cooke, ιδρυτής και Πρόεδρος της World Travel Awards, δήλωσε:

«Οι τουριστικές αφίξεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 9,7% το 2017, αντανακλώντας τα απίστευτα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας, καθώς και τις σημαντικές βελτιώσεις στις τουριστικές υποδομές προκειμένου να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση. Graham Cooke, ιδρυτής και Πρόεδρος της World Travel Awards

Το 2018 είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος, καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας ως θεσμός, και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο προορισμό για να φιλοξενήσει την τελετή Gala Europe 2018 από την Αθήνα - την πανέμορφη ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Με το μοναδικό της μείγμα μιας πλούσιας, πολιτιστικής ιστορίας της σε συνδυασμό με μια σύγχρονη προοδευτική προοπτική, η Αθήνα είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους προορισμούς στον κόσμο και έχουμε την τιμή να μας φιλοξενεί αυτή η πόλη.Graham Cooke, ιδρυτής και Πρόεδρος της World Travel Awards

Επίσης, είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με την HotelBrain- την κορυφαία ξενοδοχειακή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων.

Η HotelBrain είναι ένα από τα σπουδαιότερα success stories του τουρισμού και έχει συμβάλλει δυναμικά στην πραγματοποίηση αυτού του θεσμού στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να καλωσορίσω την ελίτ της Ευρώπης στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού στην μαγευτική Αθήνα στις 30 Ιουνίου, σε μια από τις πιο σημαντικές βραδιές της 25χρονης ιστορίας μας».Graham Cooke, ιδρυτής και Πρόεδρος της World Travel Awards
Οι υποψηφιότητες της Αθήνας στα WTA

Η Αθήνα είναι υποψήφια στις ακόλουθες κατηγορίες:

– Κορυφαίος Ευρωπαϊκός City Break Προορισμός 2018

– Κορυφαία Τουριστική Επιτροπή Πόλης στην Ευρώπη για το 2018 | Athens Convention & Visitors Bureau

– Κορυφαίος Προορισμός Συνεδρίων στην Ευρώπη για το 2018

– Κορυφαία Τουριστική Ατραξιόν στην Ευρώπη για το 2018 | Ακρόπολη


thetoc.gr

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top