Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης δεν λέει την αλήθεια για το Δημόσιο-Ήθελε να το κάνει άχρηστο για να το πουλήσει (video)

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρηκαι την εκπομπή FOCUS PRESS του Άτλας TVΚεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη, κατά τις οποίες επανέλαβε, ότι δεν θα απολυθούν μόνιμοι υπάλληλοι από το Δημόσιο, σημειώνοντας ωστόσο, ότι χρειάζεται κινητικότητα και αξιολόγηση.

«Μήπως να κρίνουμε τον κ. Μητσοτάκη από την πολιτεία του; Όλοι γνωρίζουμε τι πολιτική έχει ασκήσει»είπε ο κ. Φάμελλος, συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν λέει την αλήθεια για το Δημόσιο. Ήθελε να το κάνει άχρηστο για να το πουλήσει. Γιατί επιμένει να πουλήσει το νερό της Θεσσαλονίκης; Να καλέσετε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης και να τους ρωτήσετε αν συμφωνούν με την πώληση της ΕΥΑΘ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 86 Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως...