Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό έπαθλο! Σίγουρη πληροφορία!

Η οριστική διαρροή!

Άλλο ένα επεισόδιο “φωτιά” έρχεται στο Survivor.

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται σήμερα ο καθένας για τον εαυτό του σε ένα έπαθλο πολυ σημαντικό για όλους… ωστόσο μόνο δύο θα καταφέρουν να το κερδίσουν. Διαβάστε παρακάτω…

Η κόντρα Σαλταφερίδου – Χάρου και οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί

Στην αρχή του επεισοδίου θα διαπιστώσετε για άλλη μια φορά πως η κόντρα του Σώζοντα και της Εύης καλά κρατεί! Οι δυο ανταλάσσουν βαριές κατηγορίες ο ένας προς τον άλλο με την Εύη να του λέει: “Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου”! Ο Σώζων φυσικά αντιδράει λέγοντας της πως τα φορά και τα μπατζάκια του ξεχωρίζουν!


Το καλύτερο όλων βέβαια είναι μια φράση της Εύης στην κάμερα, η οποία λέει: “Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς”!

Ημιτελικός και τελικός Symbol Game

Σήμερα οι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να κερδίσουν το καλύτερο έπαθλο μέχρι στιγμής στο Survivor, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να επισκεφθούν τις οικογένειές του!

Ο τελικός νικητής δεν θα είναι ένας, αλλά δύο! Οι δύο αυτοί παίκτες που θα κερδίσουν σήμερα θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις οικογένειές τους από κοντά μετά από πολύ καιρό!

Σίγουρη διαρροή

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr και η σίγουρη διαρροή μας αναφέρει πως σημερινοί νικητές στο έπαθλο θα είναι η Ντάρια Τουρόβνικ από τους Μαχητές και ο Γιάννης Τσίλης από τους Διάσημους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα!

Δηλαδή θα δουν από κοντά τις οικογένειές τους! Βέβαια η παραγωγή έχει οργανωμένο μυστικό σχέδιο για να τους παραλάβουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Επομένως νικητές… σίγουρα… η Ντάρια και ο Τσίλης σήμερα!

Πηγή: .youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ