Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Έτσι θα διαμορφωθούν οι ομάδες! Ποιοι θα μείνουν στους Διάσημους και ποιοι πάνε στους Μαχητές;

Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε στο Survivor αφού από σήμερα έρχονται τα πάνω – κάτω!

Εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει το τρέιλερ του νέο επεισοδίου, όπου έρχονται μεγάλες ανατροπές! Σε αντίθεση με πέρσι φέτος οι δύο ομάδες διαλύονται και ξαναχτίζονται από την αρχή! Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο έκτακτο συμβούλιο που θα προβληθεί σήμερα, Διάσημοι και Μαχητές θα ξαναγίνουν από την αρχή και την επιλογή των παικτών θα την κάνουν οι δύο καλύτεροι παίκτες από κάθε ομάδα! Και εδώ το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες!

Δεν θέλει και ερώτημα! Πρόκειται για τους παίκτες που έχουν αναδειχθεί περισσότερες φορές MVP! Από τους Διάσημους δηλαδή καλύτερη παίκτρια είναι η Κατερίνα Δαλάκα και από τους Μαχητές η Μελίνα Μεταξά! Οπότε η δημιουργία των νέων ομάδων είναι γυναικεία υπόθεση!

Πως διαμορφώνονται οι ομάδες!

Αν πάρουμε ως δεδομένο πως Διάσημοι θα είναι η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκας και Μαχητές εκείνη της Μελίνας Μεταξά τότε τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα!

Η Κατερίνα Δαλάκα θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει στην ομάδα της και μάλιστα ως πρώτη της επιλογή την Εύη Σαλταφερίδου! Είναι ένα αχτύπητο δίδυμο που δεν χάνει! Ποιοι άλλοι παίκτες θα την… ακολουθήσουν; Η βόμβα έχει να κάνει με το… όνομα Νικόλας Αγόρου! Ο Νικόλας δεν διατηρεί καλές σχέσεις σε αντίθεση με την Δαλάκα και την Σαλταφερίδου, αφού γνωρίζονται εκτός παιχνιδιού! Οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε την βόμβα!

Από την άλλη πλευρά η Μελίνα Μεταξά θα κοιτάξει σίγουρα να κρατήσει δίπλα της τους παίκτες που έχει έρθει πιο κοντά και φέρνουν νίκες δηλαδή τους Ηλία Γκότση και Πάνο Θεοδώρου! Όμως επειδή όλα είναι υποθετικά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι απορίες μας θα λυθούν το βράδυ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε σίγουρα πως τα δύο κορίτσια θα είναι εκείνες που θα επιλέξουν! Μπορεί για παράδειγμα από τους Μαχητές πιο δυνατός να είναι ο Ηλίας! Θα δούμε! Λίγες ώρες υπομονή λοιπόν!

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ