Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74

Ο Μελίχ σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως το όνομα της πρώτης γυναίκας του Κενάν ήταν Μελέκ. Η πιθανότητα ότι αυτή μπορεί να είναι η αδελφή του τον επηρεάζει βαθιά. Πηγαίνει στον Εφρούζ και μοιράζεται μαζί του τον ενθουσιασμό του. Αλλά ο Εφρούζ τον συμβουλεύει να μη μολύνει τη ζωή της αδελφής του με τη δική του εκδίκηση και να μείνει μακριά της. Ο Μελίχ όμως δεν αλλάζει γνώμη. Αγοράζει το σπίτι, που μένει η Μελέκ και πηγαίνει να την επισκεφθεί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ είναι απελπισμένες επειδή πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι, που μένουν. Πρέπει άμεσα να βρουν νέα στέγη. Καθώς ετοιμάζονται να φύγουν, η Μελέκ εκπλήσσεται από την επίσκεψη του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και τα βάζει με τον πατέρα της επειδή ακόμα δεν έχει ενημερώσει τον δικηγόρο ότι δέχεται να πάρει διαζύγιο από τη Μελέκ. Όταν ο Βεϊσέλ της λέει πως ο Σελίμ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Ερκούτ και τον Ναντίρ, εκείνη του λέει πως αποφάσισε να μην παντρευτεί. Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει αυτό και ζητάει από τον Βεϊσέλ να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στον δικηγόρο και του λέει πως δέχεται το διαζύγιο. Έτσι, η Ζεϊνέπ δεν θα μπορεί να ξεφύγει.

ELIF: Εξέλιξη – σοκ! Η απαγωγή και τα βασανιστήρια στην Ελίφ!

Ο Σελίμ εξηγεί στον Κενάν τι του συνέβη, κρατώντας κρυφό όμως το όνομα της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από την κοπέλα αλλά δεν καταφέρνει να πείσει τον ερωτευμένο αδελφό του. Ο Σελίμ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και μιλάνε για το περιστατικό. Ο Σελίμ δεν καταφέρνει να λάβει μια απάντηση στην ερώτηση για ποιο λόγο αρραβωνιάστηκε τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ του ζητάει να μείνουν φίλοι. Ο Σελίμ καταλαβαίνει πως η κοπέλα πιέζεται από κάτι ή κάποιον και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τον Ερκούτ. Ο Κενάν λέει στον Σελίμ τι συνέβη στη Μελέκ. Η Ελίφ και η Τουγτσέ βάφουν και τα τελευταία τους αστέρια και είναι πολύ χαρούμενες…

75 ΕΔΩ
76 ΕΔΩ
77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ
79-80-81-82-83 ΕΔΩ
84-85-86-87-88 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ