Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73

Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της πολύ και κρατάει τη φωτογραφία της και της μιλάει για να μην νιώθει τόσο μόνη. Μαζί με την Τουγτσέ συνεχίζουν να κάνουν καλές πράξεις. Η Μελέκ συναντάει τον δικηγόρο της και μιλάνε για την κηδεμονία της Ελίφ. Ανακαλύπτει πως αν ισχυριστεί ότι είναι κόρη του Βεϊσέλ θα γίνουν εξετάσεις που θα κρατήσουν πολλούς μήνες. Η Μελέκ φοβάται πως θα αρχίσει έρευνα για το ποιος είναι ο αληθινός πατέρας της Ελίφ.

Ο μεσίτης εμφανίζεται στο σπίτι της Μελέκ με τον καινούριο ιδιοκτήτη και της λέει πως πρέπει να φύγει άμεσα. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει και τηλεφωνεί στον Σελίμ για να μάθει πως είναι. Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως τσακώθηκε στον δρόμο με έναν οδηγό, για να δικαιολογήσει τα χτυπήματα. Το τηλεφώνημα της Ζεϊνέπ τον κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Σαντίκ προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να καταλάβει τι σχέση της Αϊσέ με τη Μελέκ. Η Ιπέλ λέει στον Μελίχ πως ο αδελφός της ήταν ξανά παντρεμένος και πως αγαπούσε πολύ την πρώτη γυναίκα του και πως ο χωρισμός τους, του στοίχισε πολύ και τον άλλαξε. Η Αλιγιέ κρυφακούει την κουβέντα τους και θυμώνει με την Ιπέκ.

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!


Ζητάει από το ζευγάρι να μην αναφερθούν ποτέ ξανά σε αυτό το θέμα. Η Αρζού τους ακούει και αναρωτιέται τις προσπαθεί να πετύχει ο Μελίχ. Ο Ερκούτ καταλαβαίνει πως η Ζεϊνέπ του έχει δώσει ψεύτικη διεύθυνση. Πηγαίνει στο καφέ να μιλήσει μαζί της αλλά είναι ήρεμος και ευγενικός. Της λέει επίσης πως έχει νοικιάσει ένα σπίτι για να μείνουν μετά τον γάμο και της δίνει το δικό της κλειδί. Άλλη μια αποστολή του Κενάν ακυρώνεεται και είναι πολύ απογοητευμένος, Ο Κενάν συναντάει τον Μελίχ και του εξομολογείται πως την πρώτη του γυναίκα την έλεγαν Μελέκ…
Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

68 ΕΔΩ
69 ΕΔΩ

70 ΕΔΩ
71 ΕΔΩ
72 ΕΔΩ
74 ΕΔΩ
75 ΕΔΩ
76 ΕΔΩ
77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ
79-80-81-82-83 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ