Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 31/5

Η Γκόντζα δεν λέει στην Αρζού πως ο Σελίμ τα ξέρει όλα. Ο Σελίμ ζητάει από την Γκόντζα να προσέχει πολύ την Ελίφ. Η Αρζού έχει ενοχληθεί επειδή η Ελίφ και η Τουγτσέ έχουν έρθει κοντά. Ζητάει από την Γκόντζα να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην ενωθούν τα δύο κορίτσια περισσότερο. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να κάνει αλλά λέει στην Αρζού ότι μετά τον θάνατο της Αϊσέ τα προβλήματά της έχουν τελειώσει και μπορεί πια να ηρεμήσει. Η Αλιγιέ είναι έξαλλη με την Κιράζ αλλά και με την εξαφάνιση της Γκόντζα. Τις προειδοποιεί και τις δύο να συγκεντρωθούν. Η Ιπέκ λέει στη Φεραγιά πως ο Μελίχ έχει πολλές δουλειές και πως λυπάται επειδή δεν περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

LinkwiseCreative.show(“12765-18”, “CD15034”, “_blank”);

Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος για άλλη μια φορά τον συμβουλεύει να ξεπεράσει το θυμό του και να συγχωρήσει. Στη συνέχεια ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και απολογείται επειδή την έχει παραμελήσει. Ο Κενάν βλέπει πως η Ελίφ είναι καλύτερα και αποφασίζει να καλέσει ξανά τους αστυνομικούς για να προσπαθήσουν ξανά να της πάρουν κατάθεση. Ο αρχηγός του τμήματος τα βάζει με τους αστυνομικούς επειδή ακόμα δεν υπάρχει πρόοδος στην υπόθεση και τους στέλνει στο κτήμα για να πάρουν κατάθεση από την Ελίφ. Οι αστυνομικοί όμως προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση καθώς είναι στην πραγματικότητα άνθρωποι του Ιντρίς. Πηγαίνουν να πάρουν την κατάθεση της Ελίφ και η μικρή τους λέει τι συνέβη ακριβώς εκείνη την ημέρα. Τότε οι αστυνομικοί την απειλούν πως θα πάει φυλακή και της λένε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

H Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Τη διαβεβαιώνει πως η Ελίφ είναι καλά αλλά δεν μπορεί να της πει για τον θάνατο της Αϊσέ. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να καταλάβει ποιος πληρώνει τον δικηγόρο της. Στη συνέχεια η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη σχολή της και κάθεται δίπλα στον Σελίμ. Αρχίζουν να μιλάνε και ο καθηγητής ενοχλημένος από τη συμπεριφορά τους, τους αναθέτει μια κοινή εργασία, γεγονός που ενοχλεί τρομερά την Πελίν. Ο Ερκούτ λέει στον Ναντίρ και τη Σεϊντά πως ο Βεϊσέλ θέλει πίσω τα λεφτά του μέσα στην εβδομάδα και πως πρέπει να τα βρουν γρήγορα. Αποφασίζουν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια του Μουράτ. Η Σεϊντά τους ζητάει να μην εμπλέξουν τον Μουράτ αλλά δεν καταφέρνει να τους πείσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ