Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 28/5

Ο Μελίχ ψάχνει το παρελθόν της Τεσλιμέ και μαθαίνει πως η μητέρα της είναι άρρωστη. Όταν την επισκέπτεται της λέει πως είναι συγγενής της Μελέκ. Ο Μελίχ της υπόσχεται να φροντίζει την οικογένειά της και εκείνη ως αντάλλαγμα θα του δίνει πληροφορίες για τη Μελέκ.

Η Μπελκίς και η Νατσιγέ αποφασίζουν να εκδικηθούν τη Μελέκ επειδή πιστεύουν πως εκείνη της κατήγγειλε στη δεσμοφύλακα. Κρύβουν τα χρήματά τους στο μαξιλάρι της και στη συνέχεια την κατηγορούν πως τους τα έκλεψε. Η Μελέκ δεν κατορθώνει να πείσει τη φρουρό πως είναι αθώα και καταλήγει στην απομόνωση. Η Τεσλιμέ αντιλαμβάνεται πως έστησαν παγίδα στη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ξέρει τα πάντα και δεν έχει άλλη επιλογή από το να του μιλήσει. Όταν τον απειλεί πως θα τα πει όλα στον Σελίμ, ο Ερκούτ απειλεί να απαγάγει την Ελίφ. Ο Μουράτ αναγκάζεται να μείνεις το σπίτι της Ζεϊνέπ και καλεί και τον Βεϊσέλ να μείνει μαζί τους.

Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη όταν βλέπει στο σπίτι της τον Μουράτ. Του λέει πως είναι πολύ θυμωμένη μαζί του επειδή μίλησε στον Ερκούτ ενώ ήταν μεθυσμένος. Ο Μουράτ, όπως είναι φυσικό δεν θυμάται τίποτα και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται κιόλας για το τι συνέβη. Πιστεύει πως ο Ερκούτ θα κρατήσει το μυστικό για τον εαυτό του. Όταν έρχεται και ο Βεϊσέλ, η Ζεϊνέπ απογοητεύεται εντελώς. Η Ιπέκ ανοίγει την καρδιά της στην Φεραγιέ. Ο Σελίμ είναι ευχαριστημένος επειδή η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι πια φίλες αλλά η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου. Ο Σελίμ έρχεται σε σύγκρουση μαζί της όταν αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της απέναντι στην Ελίφ. Η Κιράζ δίνει ένα μάθημα στην Τουγτσέ επειδή την τρόμαξε. Η Τουγτσέ θέλει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Ελίφ αλλά η Αρζού δεν το επιτρέπει και βάζει την Ελίφ στο δωμάτιο της Γκόντζα. Αυτή η επιλογή, κάνει δυστυχισμένες την Γκόντζα και την Ελίφ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν η Γκόντζα κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει και κοιμάται στον καναπέ του διαδρόμου. Οι Αρχές αναφέρουν πως ο θάνατος της Αϊσέ οφείλεται σε ατύχημα και ο Κενάν μιλάει στην αστυνομία για το τηλεφώνημα, που δέχτηκε. Η αστυνομία τον ενημερώνει πως δεν έχουν βρει ακόμα κάτι και πως συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης. Ο Κενάν είναι σίγουρος πως το τηλεφώνημα αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με το ατύχημα της Αϊσέ. Το πρωί η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βρίσκει την Ελίφ στο δωμάτιο της Τουγτσέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ