Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 18/5

Χωρίς να το γνωρίζει κανείς, ο Μελίχ προσλαμβάνει δικηγόρο για να υπερασπιστεί τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Κενάν και του ζητάει να συναντηθούν με όρο να έχει μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια αποχαιρετάει τον Μουράτ και παίρνει μαζί του την Ελίφ για να συναντήσουν τον Κενάν. Ο Μουράτ είναι πολύ λυπημένος επειδή ο πατέρας του φεύγει. Το μήνυμα του Βεϊσέλ έχει πανικοβάλλει την Αρζού. Προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν τα καταφέρνει και έρχεται αντιμέτωπη με την Αϊσέ λέγοντας της πως ο Βεϊσέλ έβαλε να συλλάβουν τη Μελέκ. Η Αϊσέ ανησυχεί πως ο Βεϊσέλ θα πει όλη την αλήθεια στον Κενάν.

Η γυναίκα επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και της λέει για το μήνυμα του Βεϊσέλ. Όταν επιστρέφει στο κτήμα καταφέρνει να μάθει που θα συναντηθεί ο Κενάν με τον Βεϊσέλ. Το βράδυ βλέπει στον ύπνο της ότι πεθαίνει και αναστατώνεται. Η Μελέκ φοβάται πως αν ο Βεϊσέλ πει την αλήθεια στον Κενάν, θα χάσει για πάντα την Ελίφ. Ο Μελίχ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να εκδικηθεί την Αρζού για ό,τι έκανε στη Μελέκ. Ο Κενάν πιστεύει πως αυτός, που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να συναντηθούν, θέλει να του μιλήσει για τις παραγγελίες, που του είχαν ακυρώσει και του είχαν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην εταιρία του. Η κατάσταση της Αλιγιέ έχει βελτιωθεί αλλά βλέπει πως ο Κενάν δεν είναι καλά και λυπάται για εκείνον.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κενάν παίρνει μαζί του το όπλο του για να πάει να συναντήσει τον Βεϊσέλ. Η Αρζού φοβάται πως θα γίνει κάτι κακό αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Ενημερώνει όμως την Αλιγιέ και εκείνη καταφέρνει να εμποδίσει τον Κενάν και να μην πάει στο ραντεβού του με τον Βεϊσέλ. Όταν ο Κενάν δεν εμφανίζεται στο ραντεβού, ο Βεϊσέλ του τηλεφωνεί αλλά ο Κενάν δεν απαντάει. Ο Βεϊσέλ για άλλη μια φορά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αντί να δώσει λεφτά στους λαθρέμπορους, τους δίνει την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Αϊσέ αλλά ένας από τους άντρες την παρασέρνει κατά λάθος με το αυτοκίνητο του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ