Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 10/5

Η Μελέκ βρίσκει την Ελίφ να παίζει κρυφτό και τη σώζει. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που την βλέπει. Της αρέσει πολύ και το καινούριο τους σπίτι και ενθουσιάζεται όταν ξαναβλέπει τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ έχει μεγάλη αγωνία για τη δίκη του διαζυγίου της. Χωρίς να έχει ιδέα για το δράμα της Ζεϊνέπ της μιλάει για το πόσο ευτυχισμένη είναι, που επιτέλους θα απελευθερωθεί από τον Βεϊσέλ. Η Πελίν δεν βλέπει τη Ζεϊνέπ στη σχολή και ρωτάει την Γκιουλνούρ. Ο Ερκούτ φτάνει στη σχολή να μοιράσει προσκλήσεις για το γάμο του με τη Ζεϊνέπ. Η Πελίν φροντίζει να διανεμηθούν σε όλους τους συμμαθητές της Ζεϊνέπ.

Η Γκιουλνούρ ενοχλείται από την πρωτοβουλία του Ερκούτ και της Πελίν γιατί γνωρίζει ότι η Ζεϊνέπ στην πραγματικότητα δεν θέλει να παντρευτεί. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη γιατί την επόμενη μέρα παντρεύεται έναν άνθρωπο, που δεν θέλει αλλά όταν βλέπει χαρούμενες τη Μελέκ με την Ελίφ, αισθάνεται ανακούφιση και ο πόνος της κάπως μαλακώνει. Γίνεται έξαλλη όμως όταν βλέπει τον Ερκούτ στη σχολή της να μοιράζει προσκλήσεις. Η Τουγτσέ ψάχνει την Ελίφ αλλά δεν τη βρίσκει και η Αϊσέ ανησυχεί. Τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ και ηρεμεί όταν μαθαίνει πως μητέρα και κόρη είναι μαζί. Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή έφυγε η Ελίφ από το κτήμα. Ο Βεϊσέλ χάνει την ψυχραιμία του όταν δεν βρίσκει την Ελίφ στο κτήμα. Η Αϊσέ δεν του λέει που είναι η μικρή αλλά ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως την έχει πάρει η Μελέκ. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως θα δικαιολογηθεί στην Αρζού και εκείνη τη στιγμή φτάνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων ο άντρας, που τόσο καιρό πίστευε ότι είχε σκοτώσει. Τον πιέζει και εκείνος του αποκαλύπτει πως η Αρζού του είχε στήσει παγίδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος και έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού. Εκείνη του δείχνει τη φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ λέγοντας του πως είναι η ώρα για να συμμαχήσουν και όχι να καυγαδίσουν. Η Αρζού ζητάει από τον Βεϊσέλ να μη χωρίσει από τη Μελέκ αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Η Αρζού θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ και η Γκόντζα έχασαν μέσα από τα χέρια τους την Ελίφ. Στη συνέχεια τσακώνεται με τον Κενάν εξαιτίας της φωτογραφίας του με τη Μελέκ και του λέει πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του.

Η απάντηση του Κενάν είναι σκληρή, είναι πρόθυμος να πάρουν διαζύγιο. Ο Μελίχ πηγαίνει στο δωμάτιο της Αλιγιέ για να την σκοτώσει αλλά το μετανιώνει γιατί πριν πεθάνει θέλει να την κάνει να υποφέρει. Η κατάσταση υγείας της Αλιγιέ εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Η Ιπέκ είναι στο νοσοκομείο αλλά δεν αισθάνεται καλά και ο Μελίχ την πηγαίνει σπίτι. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως η Αρζού και ο Κενάν τσακώθηκαν εξαιτίας της φωτογραφίας, που είχε στείλει εκείνος. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και μαθαίνει πως η Μελέκ πιστεύει ότι έχει χάσει τους γονείς της σε ατύχημα. Ο Ερκούτ εξακολουθεί να κάνει τις προετοιμασίες για τον γάμο και λέει στον Βεϊσέλ πως έχει αποφασίσει να πουλήσει ένα οικόπεδο και με τα χρήματα να ανοίξει μια έκθεση αυτοκινήτων. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ενθουσιάζονται με τα νέα καθώς ονειρεύονται πως θα κερδίσουν πολλά χρήματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ