Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα από νωρίς στο “clasico”

Κυριακή (06/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ όπως είναι λογικό, τα “φώτα” στρέφονται στο σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια επιλογή από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Γκολ από νωρίς στη Βαρκελώνη

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το “clasico” ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί κατέκτησαν και μαθηματικά το φετινό τίτλο την περασμένη εβδομάδα μετά τη νίκη τους με 2-4 στην έδρα της Λα Κορούνια, σήμερα το κλίμα θα είναι πανηγυρικό και κόντρα στη Ρεάλ η νίκη είναι πάντα μονόδρομος. Η “βασίλισσα” από την πλευρά της δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, θα παίξει για τη νίκη χωρίς σκοπιμότητες και σίγουρα είναι σε θέση να κοιτάξει την Μπαρτσελόνα στα “μάτια”. Αμφότερες έχουν δεδομένη ποιότητα από το κέντρο και μπροστά, περιμένουμε ένα ματς όπου το σκορ θα “ανοίξει” από νωρίς, επομένως θα επιλέξουμε το Over 1,5 ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Γκολ με άρωμα Σκωτίας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χαρτς – Σέλτικ. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο δείχνει η Χαρτς τον τελευταίο μήνα, καθώς στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Εντός έδρας πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, καθώς παραμένει αήττητη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Σέλτικ από την πλευρά της σκοράρει κατά ριπάς ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου και το ίδιο πιστεύουμε πως θα κάνει και σήμερα. Περιμένουμε ένα χορταστικό ματς, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Δεν χάνει η Χάουγκεσουντ

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας και το παιχνίδι Βαλερένγκα – Χάουγκεσουντ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετά ασταθείς στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, καθώς μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Χάουγκεσουντ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 13 βαθμούς, προέρχεται από δυο σερί “καθαρές” νίκες για το πρωτάθλημα και πιστεύουμε πως αδικείται από το σετ αποδόσεων, καθώς διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα από τους γηπεδούχους. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 1.94 και αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές μας.

Με το Over της Καντού

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Ορλαντίνα – Καντού. Φυσικά το μεγάλο κίνητρο είναι με την Ορλαντίνα που παίζει για την επιβίωσή της, και η βελτίωσή της τις τελευταίες εβδομάδες ευνοεί ποντάρισμα στον «άσσο» με το πλεονέκτημα των 2.5 πόντων. Επιπλέον, είναι δεδομένο ότι για να καταφέρει να πάρει τη νίκη η Ορλαντίνα θα πρέπει να αυξήσει την επιθετική επίδοσή της γιατί η Καντού πάλι θα ορίσει τον ρυθμό που θα είναι ταχύτατος. Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, τα μεγαλύτερα σκορ της ιταλικής λίγκας εμφανίζονται στα παιχνίδια της Καντού διότι η Καντού διαθέτει την κορυφαία επίθεση της λίγκας με 87.5 πόντους ανά αγώνα, την χείριστη άμυνα της λίγκας με 87.7 πόντους ανά αγώνα και πάντα παρασύρει τις αντιπάλους της στον «τρελό» ρυθμό της. Σοφή επιλογή ξανά το Over 165.5 σε απόδοση 1.91

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ