Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκηνές… Φαρ Ουέστ στην οδό Χέυδεν – Έξι σφαίρες σε Αλβανό πελάτη κομμωτηρίου

Σκηνές από ταινία… γουέστερν εκτυλίχθηκαν χθες λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία Βικτωρίας, με θύμα έναν υπήκοο Αλβανίας που είχε πάει να κουρευτεί σε κομμωτήριο ομοεθνούς του, στην περιοχή. Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι το θύμα είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε στις 13:10 ότι επί της οδού Χέυδεν 18 στο κέντρο της Αθήνας πέφτουν πυροβολισμοί.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν αιμόφυρτο το εν λόγω άτομο και έξι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματίας και εν ζωή στο νοσοκομείο, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε δεχθεί τις σφαίρες στα πόδια και στα οπίσθια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι μία μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέγγισε το σημείο, ο συνοδηγός κατέβηκε φορώντας κράνος, έβγαλε πιστόλι και άνοιξε πυρ εναντίον του αλλοδαπού.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Από τους κάλυκες προκύπτει ότι το όπλο είναι ανατολικής προέλευσης τύπου Tokarev.

Αυτή την ώρα δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αναμένεται να ληφθεί και υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

Στο κομμωτήριο βρίσκονταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, η πρώτη εκτίμηση έχει να κάνει με «επίλυση» προσωπικών διαφορών – προειδοποίηση. Το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε στα πόδια δείχνει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει ή να τραυματίσει βαριά αλλά να στείλει «μήνυμα» στο θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...