Η Σάρα παραμένει ασύλληπτη, ενώ η Μαρίνα προλαβαίνει την Κατερίνα προτού εκείνη αποκαλύψει στον Αρη τη σχέση του με τη Ζωή. Ο Μαρκ βρίσκει στο πρόσωπο του Τάσου ένα σύμμαχο και φίλο και ο Παύλος λέει στον Αρη πως είναι παντρεμένος και περιμένει το πρώτο του παιδί.

Δείτε πρώτοι, τι θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της Παρθένας Ζωής!


Η Ζωή εξομολογείται στον πατέρα της ότι θέλει να ψάξει τι εννοούσε ο Αρης πως χωρίζοντάς την προστάτευε κι εκείνη και το παιδί. Ο Μαρκ προσπαθεί να την αποτρέψει, τονίζοντάς της πως αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος κίνδυνος, η άγνοιά της θα είναι αυτή που θα την προστατεύσει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Απαγωγή - σοκ για τον Τόνυ! Η Μαργκώ τρελαίνεται!Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας κοντά στον Αρη που δείχνει ξανά ερωτευμένος μαζί της αφού δεν θυμάται τίποτε από ό,τι συνέβη το τελευταίο διάστημα.Ο Βίκτωρας επίσης διασκεδάζει με την κατάσταση, η Κατερίνα όμως διαφωνεί με την απόφασή τους να ελέγχουν σύμφωνα με το συμφέρον τους τις πληροφορίες που φτάνουν στον Αρη.Από την άλλη, ο φόβος δεν λέει να εγκαταλείψει την οικογένεια των Καλλέργηδων, καθώς η Σάρα παραμένει ασύλληπτη. Η Ζωή τα βάζει με τον πατέρα της που σκέφτεται να απομακρυνθεί από κοντά τους και τον κατηγορεί για δειλία. Την ίδια στιγμή, ο Αρης ρωτάει την Κατερίνα τι δουλειά έχει η φωτογραφία της Ζωής στο κινητό του.Ο Παύλος ανακρίνει τη Μαρίνα

Η Μαρίνα προλαβαίνει την Κατερίνα προτού εκείνη αποκαλύψει στον Αρη τη σχέση του με τη Ζωή. Ο Τάσος μοιράζεται με τον Παύλο και τη Ζωή τις υποψίες του για τη Μαρίνα και την πιθανή συνεργασία της με τη Σάρα. Ο Παύλος ενώ προσπαθεί να καθησυχάσει τη Ζωή, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι για το τι είναι ικανή η Μαρίνα, πηγαίνει κρυφά να την ανακρίνει.

Ο Αρης που μαθαίνει για την πρόσφατη επανασύνδεσή του με τον Παύλο, του ζητάει να μιλήσουν. Την ίδια στιγμή, ο Τάσος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μαρκ που του αποκαλύπτει τις δικές του υποψίες για τον εκβιασμό του Βίκτωρα στον Αρη. Η Κική ζητάει από τον Διονύση να ξεκαθαρίσουν πού πάει η σχέση τους κι εκείνος της κάνει νερά. Ο Παύλος στην κουβέντα του με τον Αρη τον πληροφορεί πως είναι παντρεμένος με τη Ζωή και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.Η ανακάλυψη της Κατερίνας

Ο Αρης επιστρέφει στο γραφείο και η Ζωή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως ο Αρης δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν τους.Ο Τάσος ζητά τη βοήθεια της Κατερίνας για να μάθει αν η Μαρίνα ήξερε τη Σάρα περισσότερο από όσο ισχυρίζεται.

Η Σοφία, αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη δουλειά και την οικογένειά της, επιστρέφει στο φούρνο, ενώ ο καβγάς του Διονύση με την Κική παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Ο Μαρκ βρίσκει στο πρόσωπο του Τάσου ένα σύμμαχο και φίλο, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει κάτι ανησυχητικό στα πράγματα της Μαρίνας. Κι ενώ η επαφή της με τον Αρη γεμίζει τη Ζωή με αντιφατικά συναισθήματα, ο Αρης έχει μια ξαφνική αναλαμπή από το παρελθόν που θα τον ταράξει.

Ο Αρης ζητεί από τη Ζωή να βρεθούν

Η εικόνα -του φιλιού του με τη Ζωή- που ανασύρθηκε από τη μνήμη του Αρη τον αναστατώνει, ενώ αποφασίζει να την κρατήσει κρυφή από τη Μαρίνα.

Η Μαρίνα κατορθώνει να θολώσει για ακόμα μια φορά τα νερά όταν η Κατερίνα προσπαθεί να την ψαρέψει για την ύπαρξη του βιβλίου της Σάρας στο σπίτι τους. Η Τέση ανακοινώνει στον Διονύση πως θα γίνει συμπαρουσιάστριά του.

Ο Διονύσης για ακόμα μια φορά δεν εκφράζει τα αισθήματά του στην Κική και εκείνη αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα. Η Χρυσάνθη ανησυχεί που η Σοφία έχει κλειστεί στον εαυτό της και φαίνεται παραιτημένη από τα πάντα. Η Ζωή και ο Παύλος πείθουν τη Σοφία και τον Μαρκ να περάσουν ένα βράδυ όλοι μαζί. Ο Μαρκ συνοδεύει τη Σοφία σπίτι της και της εκφράζει ξανά τον έρωτά του, ενώ ο Αρης αναστατωμένος από την εικόνα του φιλιού, ζητάει από τη Ζωή να βρεθούνε μόνοι.

Ο Μαρκ αποφασίζει να ερευνήσει την Travelfun

Η Ζωή δεν ξέρει τι να περιμένει στη συνάντηση που ζήτησε ο Αρης. Οι ελπίδες της όμως γκρεμίζονται όταν εκείνος δείχνει με τη στάση του ότι η ανάμνηση του φιλιού τους κάθε άλλο παρά ευχάριστη του ήταν.

Του διαψεύδει ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση και πείθει τον Αρη ότι ήταν ψεύτικο αυτό που νομίζει ότι θυμήθηκε.

Ο Μαρκ αποφασίζει να ερευνήσει την Travelfun για τυχόν παρανομίες του Βίκτωρα, ζητώντας τη βοήθεια της Ράνιας. Η Κική παίζει το παιχνίδι της στον Διονύση που φαίνεται να τσιμπάει. Ο Βίκτωρας σε μια κρίση ενοχών κάνει μια προσέγγιση στη Μαρίνα που τον διαβεβαιώνει ότι είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Ο Μαρκ ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Παύλος ήξερε τα πάντα για τη σχέση του Αρη και της Ζωής και η Ζωή που τους ακούει να μιλάνε, τα χάνει.Ρωτάει επιτακτικά τον Παύλο αν γνώριζε την αλήθεια για τα αισθήματά της με τον Αρη προτού αποφασίσουν να παντρευτούν. Ο Παύλος βρίσκεται στριμωγμένος.

Πηγή: .tv-24.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top