Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τον θάνατο των δύο εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου Τήνου, την παραμονή της Πρωτομαγιάς, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του Δήμου της Τήνου που έχασαν τη ζωή τους την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους. Ο τόσο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την Πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της και κυρίως σε όσους η δουλειά τους εγκυμονεί, από τη φύση της, μεγαλύτερους κινδύνους.

Άλλωστε αυτό πρωτίστως συμβολίζει και η σημερινή Πρωτομαγιά: Τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές.

Στην Ελλάδα του σήμερα, ο αγώνας αυτός είναι και ο σημαντικότερος στόχος μου. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές. Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση.

Γιορτάζουμε, λοιπόν, τη φετινή επέτειο, προτείνοντας και δεσμευόμενοι για το δικό μας δρόμο: Ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top