Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τζήμερος για Μητσοτάκη: Κυριάκος – Ο νέος απατεώνας του πολιτικού συστήματος

Σφοδρή κριτική εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά, ο οποίος τον αποκαλεί πολιτικό απατεώνα μέσα από δηλώσεις του στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αφορμή για την επίθεση του Θάνου Τζήμερου στάθηκαν οι εξαγγελίες Μητσοτάκη ότι είναι υπέρ του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και ότι θα μοιράσει οικονομική ενίσχυση σε τουλάχιστον 800 χιλιάδες συμπολίτες μας εάν γίνει πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της ΔΗ.ΞΑ σχολίασε με καυστικό τρόπο γράφοντας τα παρακάτω:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Ο ΝΕΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Όπως φαίνεται, υποστηρίζει και τις μέγιστες εγγυημένες διακοπές (με τα λεφτά των άλλων) για τα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Συμβούλων. Δεν υποστηρίζει όμως την απλή αριθμητική η οποία λέει πως αν σε 800.000 δικαιούχους διαθέσεις 1 δισ. θα πάρουν από 104 ευρώ τον μήνα ο καθένας. (Χωρίς να υπολογίσουμε το διαχειριστικό κόστος: πώς θα προσδιορισθούν και θα επιλεγούν οι 800.000 δικαιούχοι;) Και φυσικά θα πρέπει να επιβάλεις 1 δισ. επιπλέον φόρους στους ήδη αιμάσσοντες φορολογούμενους. Κι επειδή πάντα θα βρεθούν οι ηλίθιοι ή οι εν αναμονή απατεώνες των γαλάζιων πελατειακών σχέσεων που θα πουν ότι θα τα εξοικονομήσει από τα αναλώσιμα (εδώ γελάμε), θα τους απαντήσω πως ακόμα κι αν το καταφέρει, θα πρέπει να μειώσει τη φορολογία κατά 1 δισ. κι όχι να υπόσχεται εγγυημένα εισοδήματα σαν άλλος Τσίπρας. Ντροπή σου, Κυριάκο. Αναδεικνύεσαι ως ο ανερχόμενος απατεώνας του πολιτικού συστήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 77 Τα νέα του Χρήστου που φέρνει γυρίζοντας πίσω από την...