Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ομολογία βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: Πραγματικότητα η επιτήρηση, φοβάμαι αυστηρή

Τους φόβους του για την επιτήρηση αλλά και την αυστηρότητα αυτής επισήμανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής επισήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν φοβάμαι το 4ο Μνημόνιο με την έννοια της αδειοδότησης, εκείνο που φοβάμαι και θα είναι πραγματικότητα είναι ότι θα έχουμε επιτήρηση και πόσο αυστηρή θα είναι αυτή».

Μάλιστα, ο κ. Δημαράς συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια χώρα που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο χρέος μετά την Ιαπωνία… τα πάντα εξαρτώνται από το θέμα του χρέους» ενώ παραδέχτηκε ότι το χρέος μας οδηγεί σε διαρκή επιτήρηση.

«Τη διακυβέρνηση Καραμανλή πληρώνουμε γιατί τότε αυξήθηκε το δημόσιο χρέος και κατέρρευσε το ασφαλιστικό σύστημα» ανέφερε ο βουλευτής επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τις πολιτικές του δικού του κόμματος στον πρώην πρωθυπουργό.


Σε ό,τι αφορά την αύξηση τιμών στα καύσιμα αλλά και τις δηλώσεις Σταθάκη που ξεκαθαρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν θα μειώσει τους φόρους, ο κ. Δημαράς τόνισε:

«Τι να κάνει; Αν το κάνει αυτό θα πρέπει να δει πώς θα καλύψει το κενό των φόρων που θα προκύψει. Δεν μπορείς να παρακολουθείς τις διακυμάνσεις και να αλλάζεις τους φόρους. Οι φόροι αυτοί προβλέονται από τα Μνημόνια».

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ