Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζει ένα βασιλικό δράμα! Το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της

Μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες παπαράτσι, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποσύρεται από τον βασιλικό γάμο.

Δίνει την ευλογία του να την παραδώσει νυφούλα στον πρίγκιπα Χάρι η μητέρα της.

Ο Thomas Markle δήλωσε ότι θα πρέπει να παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι τη Μέγκαν Μαρκλ η μητέρα της Doria Ragland.

Πιστεύει ότι θα ήταν μια καλή επιλογή μετά την απόφασή του να μην πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι τον παρακάλεσε να αλλάξει γνώμη από τη στιγμή που αποφάσισε να μη βρεθεί στον γάμο μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι.

Ο 73χρονος Thomas Markle θέλει να μείνει στο Μεξικό, με την πρώην σύζυγό του Doria Ragland να ετοιμάζει βαλίτσες για να στηρίξει τη Μέγκαν Μαρκλ. Είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να την παραδώσει νυφούλα στον πρίγκιπα Χάρι.

Τα στοιχήματα για τον άνθρωπο που θα την παραδώσει τελικά το Σάββατο δίνουν 2/1 στον πρίγκιπα Κάρολο και 5/1 στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα είναι και κουμπάρος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο η Αμερικανίδα ηθοποιός να περπατήσει μόνη της προς τον πρίγκιπα Χάρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ αναφέρουν ότι αναστατώθηκε απίστευτα όταν ο πατέρας της είπε ότι θέλει να τη σώσει από την αμηχανία της μετά το σκάνδαλο. Ο Thomas Markle δήλωσε μάλιστα στο TMZ ότι θα πρέπει να την παραδώσει η μητέρα της. Η Doria Ragland κρατά χαμηλό προφίλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα οδηγήσει τη Μέγκαν Μαρκλ νυφούλα στον πρίγκιπα Χάρι. Η μητέρα της αναμενόταν ήδη να έχει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του βασιλικού γάμου. Πιστεύεται ότι θα βρίσκεται στο αυτοκίνητο που θα τη μεταφέρει στο κάστρο Windsor.

Αναμένεται να συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον πριν τη μεγάλη μέρα.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ