Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός από το Λαϊκό που είχε εξαφανιστεί

Συνελήφθη η γιατρός από το Λαϊκό Νοσοκομείο, που είχε εξαφανιστεί, μετά την αποκάλυψη του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Η 44χρονη γιατρός συνελήφθη μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι, ύστερα από ένταλμα που είχε εκδώσει η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Μαΐου, λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε το κύκλωμα των αντικαρκινικών, η μητέρα της είχε δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα την εξαφάνισή της.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς, ο 34χρονος ιδιοκτήτης φαρμακαποθήκης, ο οποίος εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων και συνελήφθη πριν λίγες ημέρες μετά από έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στο σπίτι του στην Κηφισιά. Πρόκειται για τον γιο κατηγορούμενου στην υπόθεση, στον οποίο αποδίδεται η πραγματική ιδιοκτησία της φαρμακαποθήκης, που συνελήφθη με τους υπόλοιπους 20 κατηγορούμενους και έχει ήδη απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο πατέρας του 34χρονου φαίνεται να είχε τη μέριμνα για την μεταφορά και αποθήκευση των προς παράνομη εξαγωγή ακριβών φαρμάκων, αρμοδιότητα που του απέδωσε και τον χαρακτηρισμό «αποθηκάριος». Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 34χρονου, μεταξύ άλλων, δεκάδες πολύτιμους λίθους, όπως ρουμπίνια και ζαφείρια, αλλά και μεγάλη ποσότητα αναβολικών και διεγερτικών σκευασμάτων. Απολογούμενος, ο επιχειρηματίας είπε ότι είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος φαρμακαποθήκης και ότι δεν έχει απολύτως καμία συμμετοχή σε παράνομες ενέργειες και δραστηριότητες του κυκλώματος.

My Vodafone

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ