Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 7 ως 13/5/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σου φέρουν καινούργιες ευκαιρίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ερωτευτείς, θα μαγνητίσεις και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, δεν θα αρνηθείς να προχωρήσεις σε καινούργιο ξεκίνημα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τον αυθορμητισμό σου, η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο ανατρεπτικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Τα συναισθήματα σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να στρώσεις τη ζωή σου, να την πλαισιώσεις και να την σταθεροποιήσεις. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει αγάπη και συνεννόηση, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις, θα δοθούν σοβαρές υποσχέσεις που θα τηρηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Ο ερχομός του Ερμή και της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές που θα απαιτούν ρίσκο. Αλλάζουν οι βλέψεις και οι προθέσεις σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο ευγενικής προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με την είσοδο του Ερμή και της Σελήνης στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ουσιαστικής κατάληξης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Αποφασιστικότητα, ορμή και απελευθέρωση θα σου φέρουν ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προτάσεις. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο καινούργιου προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος κύκλος έλξης και αγάπης. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ταύρο εσύ που θέλεις να στρώσεις την προσωπική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αυτή τη φορά δε θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η συναισθηματική σου ισορροπία θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Φίλε μου Καρκίνε, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να προβείς σε απερίσκεπτες πράξεις, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις θερμό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί συναισθηματικά. Στην τωρινή εβδομάδα οι εξελίξεις θα έρθουν από εκεί που δε θα το περιμένεις, ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις εξηγήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου, προσοχή στις παρερμηνεύσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα ονειροπολήσεις, ίσως να είναι κάπως ανοργάνωτες οι κινήσεις σου, προσπάθησε να ελιχτείς μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις, ωστόσο σε περίπτωση που περάσεις σε διεκδικήσεις καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιασύνες.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, μετέπειτα στον Κριό, και τον Ήλο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ανέμελη και τολμηρή θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, καταφθάνουν γεγονότα απρόοπτα και εντυπωσιακά. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσα σας. Προμηνύεται έναρξη ολοκαίνουργιου δεσμού, θα υπάρξει έλξη και αμοιβαίο συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να θελήσεις να το κρατήσεις σταθερά στη ζωή σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό η σκέψη σου θα είναι απελευθερωμένη και χαλαρή, η στάση σου ιδιαιτέρως αισθησιακή. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις και ταυτοχρόνως να προστατέψεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, κινήσου και εκδηλώσου χωρίς καθυστερήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας αυτό που θα ακουστεί θα θερμάνει ακόμα περισσότερο τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τον Ερμή και τη Σελήνη να κάνουν την εμφάνιση τους στον Ταύρο μάλλον θα εστιάσεις στο μόνιμο και όχι στο εφήμερο. Οι συγκυρίες θα σε φέρουν αντικριστά με πρόσωπο ήρεμης και ελκυστικής συμπεριφοράς, το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερό ενδιαφέρον. Για εσένα που προσφάτως χώρισες και δε σε ενδιαφέρει η προοπτική της νέας γνωριμίας ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, εξομολογητικά λόγια θα ανανεώσουν τα αισθήματα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Ηρεμία, σταθερότητα, και χαλάρωση θα αναζητήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου την αγάπη σου, επιθυμία σου θα είναι η ισορροπία και η κατανόηση, αισθησιασμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αγάπης θα αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις για το μέλλον. Ότι σκεφτείς να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί, αρκεί να μην βγάλεις πιεστική στάση.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Φίλε μου Ζυγέ, με τον Ερμή και τη Σελήνη να εισέρχονται στον Ταύρο αν προσμένεις επανασύνδεση τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Παρά το ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ωστόσο μάλλον δε θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σε ευνοήσει. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις πρόταση δεσμευτικής εξέλιξης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Γοητεία, τόλμη και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, με τη Σελήνη στους Ιχθείς και αργότερα στον Κριό θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα καταφέρεις να βρεις στόχο. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα και χαλαρά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις σχετικά με το τι μπορεί να γίνει για να ανανεωθεί ο δεσμός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον Ερμή και τη Σελήνη να εμφανίζονται στον Ταύρο, σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της προσωπική σου ζωής. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ταίρι. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει νέα προοπτική με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς βγαίνεις από τους προβληματισμούς, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να σε να απαλλάξουν από τη στασιμότητα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σε εφοδιάσει με αισιοδοξία, θα θελήσεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό που θα μπορεί να τονώσει τη σχέση σου. Δυναμισμός θα σε διακρίνει, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στο τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, αν κανείς το βήμα να προσεγγίσεις θα ανοιχτεί προοπτική νέας σχέσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Ο άνθρωπος που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως έντονη προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις ανέμελα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με την εμφάνιση του Ερμή και της Σελήνης στο Ταύρο δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς προσοχή στις ονειροπολήσεις, η σκέψη σου ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε νοητούς κόσμους, μείνε εντός πραγματικότητας. Με την Σελήνη στον Κριό δραστηριοποίησε, στην νέα γνωριμία θα στοχεύσεις, δε θα δειλιάσεις να προσεγγίσεις. Θα αναζητήσεις το καινούργιο, το νέο και το αναζωογονητικό, οι πράξεις σου θα έχουν άμεση κατάληξη. Η ελκυστικότητα σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο νέα γνωριμίας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον Ερμή και τη Σελήνη να εισέρχονται στον Ταύρο , σταθερό ενδιαφέρον θα δείξεις στο ταίρι σου, ανάγκη σου θα είναι να νιώσεις σιγουριά να βγεις από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και συνέχεια στον Κριό για σένα που στόχο βάζεις να βγεις από την μοναχικότητα καταφθάνει νέα γνωριμία, θα εντυπωσιαστείς και θα φλερτάρεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σε προσεγγίσει, οι τολμηρές σου διαθέσεις δε θα σε αφήσουν να φρενάρεις την έλξη που θα νιώσεις. Από τυχαίο γεγονός θα προκύψει η γνωριμία, το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον θα ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών. Αν στοχεύσεις στον σταθερό δεσμό η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, χαλαρή θα είναι η στάση σου, αισθησιακή η διάθεση σου, στις επαφές με το ταίρι σου θα αναζητήσεις ηρεμία, διασκέδαση, και όχι εντάσεις. Στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα πλαίσια της ρουτίνας, αυτό όμως δε θα σε εμποδίσει θα νιώσεις την ανάγκη να δεθείς με το ταίρι σου. Ισορροπεί ο συναισθηματικός σου κόσμος, στη σχέση σου θα υπάρξει ερωτική πίστη, αφοσίωση και αγάπη.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ