Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψωμιάδης για Μπουτάρη λίγο πριν την επίθεση: Αυτή η χολέρα ξεπουλά τη Μακεδονία

«Εμπρηστικές» αλλά και υβριστικές ήταν οι δηλώσεις του πρώην Νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, δευτερόλεπτα πριν την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Την ώρα που μιλά στην κάμερα του seleo.gr, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αντιλαμβάνεται τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και σπεύδει να συνηγορήσει, έστω και φραστικά. «Αυτός έχει ξεπουλήσει τη Μακεδονία. Αυτή η χολέρα, αυτό το τραβέλι το πολιτικό».

Στην σχεδόν σύσσωμη καταδίκη του περιστατικού από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, υπήρξαν και εξαιρέσεις. Αυτές ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ας πρόσεχε» αναφέρει ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε ανάρτησή του στο twitter. «Έτσι θα κάνουμε σε κάθε έναν που δίνει όνομα Μακεδονία και παραδίδει έδαφος σε εχθρούς» αναφέρει συντασσόμενος με τους τραμπούκους, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ετσι κάνουν οι …ΠΟΝΤΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΜΠΟΥΤΑΡΗ !ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ @ellinikilisi https://youtu.be/NlAMfCV18HA 

Οι προκλήσεις του Μπουταρη δεν έμειναν αναπάντητες. Οργή λαού στον απίθανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.Οι Πόντιοι αντέδρασαν.Ας πρόσεχε…

reader.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ