Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Μίκα περνάει στην αντεπίθεση και εκδικείται τον Βλάση! Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Η Μίκα απογοητεύεται για μια ακόμη φορά από τον Βλάση, που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και αποφασίζει να τη συναντήσει. Ομως εκείνη έχει άλλα σχέδια για το κοινό τους μέλλον που δεν θα του αρέσουν καθόλου.

Τι θα δούμε στα επομένα επεισόδια του “Έλα στη θέση μου”;

Το TV24 αποκαλύπτει:

Ο Λεωνίδας ανακαλύπτει την αλήθεια για το τζακ ποτ του Λουκά, που με τη σειρά του προσπαθεί να αποτρέψει τη Μίκα από την είσπραξη του ποσού.

Η Μίκα ετοιμάζει δείπνο για τον Βλάση αλλά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά. Και πώς να ήταν διαφορετικά αφού η κοπέλα μαθαίνει ότι εκείνος την κορόιδεψε για μια ακόμη φορά. Θυμώνει μαζί του και ο Βλάσης στενοχωριέται πολύ. Και δεν το κάνει για τα μάτια του κόσμου. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τελικά έρωτας είναι η αιτία. Ο Βλάσης φοβάται ότι «δάγκωσε τη λαμαρίνα» με τη Μίκα και αποφασίζει να τη συναντήσει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ομως εκείνη έχει άλλα σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Σχέδια που δεν θα του αρέσουν καθόλου γιατί ως γνωστόν είναι μια κοπέλα που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ειδικά όταν αφορά εκείνη και τον Βλάση. Ο Βλάσης με τον Λουκά συνεχίζουν την απάτη με το λαχείο και ο πατέρας της κοπέλας τού προτείνει κάτι που ίσως αλλάξει τα πράγματα μεταξύ αυτού και της κόρης του.

Ομως νιώθει πολύ άβολα απέναντι στην Αιμιλία και δυσκολεύεται πολύ να την αντικρίζει λέγοντάς της ψέματα. Ο Λεωνίδας είναι έτοιμος να προδώσει το κόλπο τους στη Μίκα, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι της κρύβουν. Εν τω μεταξύ η Σύλβια προσπαθεί να παραπλανήσει τον Δαμιανό σχετικά με τη «Σοφούλα».

Ο Δαμιανός όμως της στήνει μια παγίδα που μάλλον θα μετανιώσει. Η Ρενάτα είναι έτοιμη να παραδοθεί στον έρωτα του Θάνου, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει και καταφεύγει σε δραστικά μέσα, ερχόμενος μπροστά σε μια δυνατή ανακάλυψη.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στο Τατουάζ! Ο Σάκης βάζει φωτιά στο Στέφανο!

Παράλληλα, η Βασιλίνα συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να δείξει ότι η νέα κατάσταση στη Sofo ήρθε για να ανατρέψει ό,τι ήξεραν μέχρι τώρα. Μάλιστα διώχνει από την εταιρεία τη Μένη, ενώ η μητέρα της με τη σειρά της ζητάει τη συνεργασία του Αχιλλέα για να βγουν κερδισμένοι και οι δύο.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ