Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρατσιστικό παραλήρημα Κασιδιάρη: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φυσιολογικοί, είναι παρά φύσιν

Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών.

Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μη φυσιολογικούς και παρά φύσιν, λέγοντας ότι ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ροζ και δεν υπάρχουν φύλα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστικά νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό. Φυσιολογικό είναι ό,τι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα. Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα, δεν είστε φυσιολογικοί, είστε παρά φύσιν. Στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους. Έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας, να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος, ένα κλασικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης στο οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή»

Ομως ο κ. Κασιδιάρης δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ασκεί ρατσισμό σε βάρος όσων σκέφτονται φυσιολογικά και με αφορμή το κείμενο των 60 και πλέον πανεπιστημιακών ανέφερε ότι τους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψουν ένα έγγραφο που βρίθει αντιεπιστημονικών απόψεων.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ