Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή φέρνει η ΝΔ το ταξίδι Καμμένου στο Μονακό

Αρκετή συζήτηση εχει προκαλέσει όπως είναι λογικό το θέμα του ταξιδιού του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμενου, στο Μονακό, προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες της Formula 1. Απο χθες το θέμα κυριαρχεί στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης με την κυβέρνηση να βρίσκεται για άλλη μια φορά απολογούμενη για την συμπεριφορά του συγκυβερνήτη της.
Γιατί όπως και να το κάνουμε την περίοδο που βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή το Σκοπιανό, αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, μόνο πρόκληση αποτελούν οι φωτογραφίες του ζεύγους Καμμενου στο Μονακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr το θεμα του ταξιδιού Καμμενου αναμένεται να απασχολήσει εκτός των άλλων και την Βουλή, αφου όπως μαθαίνουμε εντός της ημέρας θα κατατεθεί επίκαιρη ερώτηση απο βουλευτές της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...