Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καρακώστα: Ο Τσίπρας δεν έχει πει ποτέ ψέματα, έχει το δίκιο μέσα του

Για όλους και για όλα μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιώργου Τράκα «Εν Αθήναις».  Τόνισε ότι «πρέπει να πείσουμε το λαό ότι κάνουμε μια χώρα με κοινωνικές παροχές και κοινωνικό κράτος». Σχετικά με το καυτό ζήτημα των περικοπών των συντάξεων, η ίδια αναγνώρισε ότι για να αυξηθούν οι συντάξεις πρέπει να υπάρχει παραγωγή στη χώρα.
Εκτίμησε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται χρόνο για να κάνει αλλαγές, λέγοντας ότι και οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω.
Σε ερώτηση εάν η χώρα θα έχει καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα, απάντησε πως τον Αύγουστο η χώρα θα βγει από τα μνημόνια και θα έχει μεγαλύτερη  ελευθερία.
Για τον Αλέξη Τσίπρα ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πει ψέματα και είναι ένας άνθρωπος με το δίκιο μέσα του και με ορμή να αλλάξει τα πράγματα.
Σε ερώτηση πώς συμβιώνει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, η κ. Καρακώστα  είπε πως κάποιοι βουλευτές πλησιάζουν περισσότερο στον τρόπο που σκέπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε πως έγινε μια συμφωνία και όποιες διαφορές
υπάρχουν θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα είπε πως δεν υπάρχουν αποκλεισμοί για τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το κόμμα της πιστεύει σε πολιτικές συνεργασίες.
Σχετικά με την ΠΓΔΜ είπε ότι ακολουθείται μια γραμμή για την επίλυση του ζητήματος, ενώ δεν θεωρεί πιθανό το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.
Ερωτηθείσα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αρχηγικό κόμμα και εάν υπάρχει διάδοχος απάντησε πως ουδείς αναντικατάστατος. Είπε πως ο Τσίπρας έχει λειτουργήσει σωστά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρχηγικό κόμμα.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55 Επεισόδιο 54 Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει...