Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έβαλε τα κλάματα ο Ιβάν Σαββίδης με το τραγούδι της Πάολα

Τον έκανε να κλάψει η τραγουδίστρια…

Δεν σταματούν τα πανηγύρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη φιέστα που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή των κυπελλούχων και το Κύπελλο με τους τρελούς πανηγυρισμούς των ΠΑΟΚτζήδων, παίκτες και ιδιοκτησία διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα. Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα ψάχνοντας αρχικά ανάμεσα στους θαμώνες τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στην Πάολα, ενώ κάποια στιγμή, που η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι, στην πίστα ανέβηκε και κάθισε σε ένα σκαμπό δίπλα της ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να τη ραίνει με γαρύφαλλα.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η Πάολα τραγούδησε το ποντιακό τραγούδι που μιλάει για την «μάνα», «Σον Θεό εφτάγω τάμα». Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στη σκηνή, έκατσε δίπλα της και δεν έκρυψε τα δάκρυά του. Δείτε το βίντεο:

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...