Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαξίμου: Η άγνοια του Μητσοτάκη για τη δολοφονία Λαμπράκη είναι ανατριχιαστική

«Πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και με αφορμή την συνέντευξη του «γαλάζιου» προέδρου σε τηλεοπτικό σταθμό κάνει λόγο για «αντικοινωνικό μένος» και «ανατριχιαστική άγνοια».

«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη, που απαιτείνέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί, το ξέραμε» τονίζει η σχετική ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι ότι αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοιά του είναι ανατριχιαστική, ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικούτης χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που συνέκρινε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στην οποία είχε χρησιμοποιηθεί ένα τρίκυκλο. Όπως είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμη και ο ίδιος που «έχει καλή γνώση της Ιστορίας» έπρεπε να σκεφτεί για να καταλάβει τι εννοούσε η εν λόγωανακοίνωση με το τρίκυκλο.

«Σκεφτείτε τώρα σε ένα νέο παιδί που ψηφίζει για πρώτη φορά, αν λένε κάτι όλα αυτά» σχολίασε σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ