Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγαπημένη ελληνική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας!


Σε συζητήσεις για την τηλεοπτική του επιστροφή βρίσκεται ο Αλέξανδρος Ρήγας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «My tv».

«Την προηγούμενη σεζόν έκανε μια εξαίρεση αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί στο μουσικό talent show του Epsilon, “Star Academy”, ενώ παράλληλα γίνονταν συζητήσεις για περαιτέρω συνεργασία. Ενώ υπήρχε θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, η συνεργασία δεν προχώρησε λόγω των αλλαγών και των ανακατατάξεων που έγιναν στο κανάλι.

Όταν, όμως, ανέλαβε το “τιμόνι” η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, δεν θέλησε να χάσει αυτόν τον άσο κι έτσι άρχισε μια σειρά ραντεβού με τον δημιουργό, συζητώντας σε νέο επίπεδο.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ώστε ο Αλέξανδρος Ρήγας να “χτυπήσει” στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019, ενώ έχουν συζητήσει διάφορες ιδέες. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται και η επαναφορά της μαύρης κωμωδίας “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” με νέο καστ. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των δύο πλευρών και να καταλήξουν στην ιδέα στην οποία θα δώσουν σάρκα και οστά» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ