Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ψαριανός για Κυρίτση: Για να θαυμάζεις τους ισλαμιστές πρέπει να είσαι ζώον και ψυχάκιας

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο Γρηγόρης Ψαριάνός, σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση, ο οποίος επιτέθηκε στο δυτικό πολιτισμό επειδή έστειλε παιδιά σε θαλάμους αερίων, την ώρα που «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καταγεγραμμένο» για τους μουσουλμάνους.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Κυρίτση, σχολίασε: «Αχ είναι τραγικά αυτά τα πράγματα. Πόσο μερικοί άνθρωποι, προοδευτικοί άνθρωποι και ριζοσπάστες, ήταν άλλοτε στον Μάο, άλλοτε στον Τρότσκι, άλλοτε στον Χόνεκερ και στη Στάζι, άλλοτε στην Κομεκόν και στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας και τώρα κάποιοι από αυτούς είναι κολλημένοι στη Μέκκα; Στο χειρότερο ισλαμοφονταμενταλιστικό σύστημα τρομοκρατίας και ψυχασθένιας;»

«Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ψυχοπαθείς δολοφόνοι… Είναι σαν τους χριστιανούς και τους Εβραίους, όλοι έχουν τους βλαμμένους τους και όλοι έχουν και τους κανονικούς τους…»

«Αυτός ο βλαμμένος ισλαμικός φονταμενταλισμός που σκοτώνει παντού και ανατινάζει στον αέρα από παιδάκια μέχρι όποιον βρει μπροστά του ως επαναστατική διαδικασία, για να τον θαυμάζεις πρέπει να είσαι ζώον, ηλίθιος, ψυχάκιας, δεν ξέρω τι σκατά πρέπει να είσαι. Δεν είσαι στα καλά σου, δεν πας καλά. Αν βγει κάποιος και πει σιχαίνομαι το δυτικό πολιτισμό γιατί δεν μ” αρέσει το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τρελαίνομαι με τα αραβικά πρωταθλήματα, πρέπει να έχεις φάει φτυαριά χοντρή».

«Να θες να ακούς ξαφνικά αμανέδες από αυτά τα χωνιά από τα τζαμιά και να θέλεις να βλέπεις μαυροφορεμένες μαντιλοφορούσες να τινάζονται στον αέρα; Πρέπει να είσαι βλαμμένος. Να το θεωρείς αυτό επανάσταση. Ποιος Έλληνας, του Ευρωπαϊκού πολιτισμού μπορεί να σκέφτεται έτσι; Δεν το χωράει το μυαλό σου. Τι βλάβη είναι αυτή;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ