Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα κατηγορεί τον Αλέξανδρο! “Έβαλες να με σκοτώσουν!”

Η Αννα έχει τρομοκρατηθεί με όλα αυτά που της συμβαίνουν και ένα τελευταίο γεγονός γίνεται η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η Αννα ξεφεύγει από τα όριά της και δεν διστάζει να κατηγορήσει ακόμα και τον άντρα που αγαπάει.

To TV24 αποκαλύπτει αποκλειστικά όλες τις εξελίξεις στο Τατουάζ:

Από τον Αποστόλη Πετρόπουλο:

O Oρφέας δεν έχει σταματήσει λεπτό να θέλει να εξοντώσει την Αννα. Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, οι διαθέσεις του είναι δολοφονικές.

Ηδη η πρώτη απόπειρα να τη σκοτώσει δεν του βγήκε και αυτό τον έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Μάλιστα το μένος του για την Αννα δεν διστάζει να το εξομολογηθεί στην Ελένη, η οποία για άλλη μια φορά δεν μπορεί να κατανοήσει τις σκέψεις του άντρα της: «Ορφέα μου, σε παρακαλώ πολύ σύνελθε, τι σου φταίει η κοπέλα;

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Απαγωγή – σοκ για τον Τόνυ! Η Μαργκώ τρελαίνεται!

Γιατί γίνεσαι υπερβολικός;», του λέει και ο Ορφέας επιμένει ότι είναι μια παλιογυναίκα.

Ετσι ο Ορφέας αποφασίζει να αποδείξει στην Ελένη πως η Αννα δεν είναι αυτό που φαίνεται και ξεκινάει ένα παιχνίδι μαζί της μέσω διαδικτύου. Δημιουργεί ένα λογαριασμό και «παίζει» μαζί της για να την κάνει να «τσιμπήσει»! Με λίγα λόγια στήνει παγίδα στην Αννα προκειμένου να αποδείξει σε όλους την πεποίθησή του για τον «βρόμικο» χαρακτήρα της.

Ωστόσο δεν αργεί να πέσει ο ίδιος στην παγίδα και οι συνέπειες αυτής της πράξης του θα είναι απρόβλεπτες. Η Αννα που καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι μια πλεκτάνη, φαντάζεται ότι ο Αλέξανδρος είναι αυτός που το έχει στήσει και όχι μόνο. Η κοπέλα μετά από όλα όσα τραβήξει, παραλογίζεται και στοχοποιεί τον Αλέξανδρο, λέγοντάς του μάλιστα ότι αυτός μπορεί να έβαλε ακόμα και να τη σκοτώσουν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αλέξανδρος που ακούει τις κατηγορίες της τρελαίνεται, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αννα σκέφτεται τόσο αρνητικά γι’ αυτόν. Ετσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει πως δεν είχε καμία ανάμειξη στο παιχνίδι του Ορφέα: «Αννα, στ’ ορκίζομαι, δεν έχω ιδέα. Πώς μπορείς να με κατηγορείς για όλα αυτά; Τόσο λίγο με ξέρεις; Μπορεί να έγιναν όλα αυτά μεταξύ μας, αλλά δεν θα σου έκανα ποτέ κακό», της λέει απελπισμένος, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Ο Αλέξανδρος, όμως δεν το βάζει κάτω και με κάθε τρόπο προσπαθεί να την κάνει ν’ αλλάξει άποψη. Οταν η κρίση της Αννας περνάει και μετά από πολλή κουβέντα από την πλευρά του Αλέξανδρου, τελικά πείθεται ότι ο Αλέξανδρος δεν είχε καμία συμμετοχή στη φάρσα του Ορφέα.

Λίγο αργότερα στο Λονδίνο, η Αννα προσπαθεί να κρατήσει μια επαφή με τον Αλεξ μέσω Facebook, οι δυο τους μιλάνε έστω και τυπικά, ενώ στο μυαλό της η κοπέλα έχει την υπόσχεση του Τόνυ ότι μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν ηρεμήσει και θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους. Και απ’ ό,τι φαίνεται η ελπίδα ότι ο Τόνυ θα τους ξεμπλέξει και ίσως μπορέσει να είναι ξανά με τον Αλεξ, παραμένει ζωντανή για την Αννα.

Πηγή: tv-24.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ