Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κεγκέρογλου: Ο Ραγκούσης είναι αποδέκτης της προειδοποίησης Γεννηματά -Αυτοί που δεν αντέχουν ή έχουν κάνει άλλες επιλογές, θα φύγουν

“Η χθεσινή παρέμβαση της κ. Γεννηματά “χωράει” τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δεν χωράει όμως στελέχη που έχουν προσωπικές στρατηγικές.

Μπορεί να είναι και στελέχη μέσα από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ανάγκη να είναι από άλλα κόμματα, που δεν έχουν καταλάβει πλήρως την αυτόνομη γραμμή που έχουμε χαράξει. Θα πάμε στις εκλογές με τη δική μας πρόταση προς τους πολίτες. Είναι ζήτη”Ο κ. Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική του ΚΙΝ.ΑΛ., άρα οι θεσμικές συναντήσεις του δεν θα πρέπει να συγχέονται με προσωπικές στρατηγικές, άλλων υποδεέστερων στελεχών” επεσήμανε ο κ. Κεγκέρογλου, ενώ αναφορικά με τον Γιάννη Ραγκούση δήλωσε:
μα στρατηγικής και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

“Ο κ. Ραγκούσης είναι ένα στέλεχος του ευρύτερου χώρου, ο οποίος συμμετείχε στις διαδικασίες, οφείλει να σέβεται τις αποφάσεις του Συμβουλίου. Είναι αποδέκτης της προειδοποίησης της κ. Γεννηματά και έχει ένα μεγάλο βάρος ο κ. Ραγκούσης: τώρα που η κυβέρνηση “κατακρεουργεί” τον Καλλικράτη, να μας δώσει τη δικιά του θέση, αντί των όποιων συζητήσεων με περιθωριακούς της κυβέρνησης ή της δεξιάς, που τώρα πάνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ.”

“Όποιος έχει αποφασίσει είτε να αλληθωρίσει είτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε προς τη ΝΔ, καλό είναι να το κάνει πράξη τώρα, που είναι νωρίς. Θα πάμε στο επόμενο στάδιο του νέου φορέα, με όσους θέλουν και μπορούν, Αυτοί που δεν αντέχουν, ή έχουν κάνει άλλες επιλογές, θα φύγουν” τόνισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ