Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τρόμος για τη σεφ Μαίρη Παναγάκου-Αλβανός έβγαλε όπλο εναντίον του γιου της σε δικαστική αίθουσα

Στιγμές τρόμου έζησε η γνωστή σεφ Μαίρη Παναγάκου, που μαγείρευε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Μες στην καλή χαρά», όταν ένας Αλβανός έκανε… Φαρ Ουέστ την αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Γυθείου όπου εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης με μηνυτή τον ξενοδόχο γιο της Αντώνη Παναγάκο!

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από την εκφώνηση της υπόθεσης πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 41χρονος Αλβανός μάρτυρας υπεράσπισης Ντριάν Μουλαχού έβγαλε περίστροφο και το κόλλησε στον κρόταφο του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου, φωνάζοντας ότι του κατέστρεψε τη ζωή: «Θα σε σκοτώσω κερατά για τη σκύλα που με παράτησε» φώναζε αλλόφρων.

Εκείνη τη στιγμή, η γνωστή σεφ σηκώθηκε, αγκάλιασε τον γιο της προστατεύοντάς τον από τον ένοπλο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2015 σε φυλάκιση για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών. Η φοβισμένη μητέρα φώναζε: «Σκότωσε εμένα και όχι τον γιο μου».

Σύμφωνα με την Espresso προκλήθηκε πανζουρλισμός στην αίθουσα όπου βρίσκονταν 12 άτομα. Εκείνη τη στιγμή, μία νεαρή αστυνομικός, φρουρός των δικαστηρίων και μητέρα ενός πεντάχρονου αγοριού, προσπάθησε να ηρεμήσει τον δράστη, αλλά εκείνος ζήτησε να του δώσει το όπλο της απειλώντας να τη σκοτώσει!

Η κοπέλα αρνήθηκε και ο 41χρόνος πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που είχε στρέψει εναντίον του όμως -ευτυχώς- δεν εκπυρσοκρότησε! Με αργές κινήσεις η αστυνομικός κατέβασε το όπλο στο πάτωμα και το κλότσησε μακριά, τη στιγμή που η σεφ Μαίρη Παναγάκου έχανε τις αισθήσεις της!

Ο δράστης, κρατώντας και τα δύο όπλα, μπήκε μπροστά στην έξοδο, κρατώντας σε ομηρία τον κόσμο. Τελικά, ένας ταχυδρομικός υπάλληλος και ο προϊστάμενος του Τελωνείου Γυθείου Παναγιώτης Μπογέας τον πλησίασαν από πίσω, τον ακινητοποίησαν και η αστυνομικός τον αφόπλισε. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το περίστροφο και έξι φυσίγγια.

Ο 41χρόνος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και παράβαση της νομοθεοίας για τα όπλα. Όπως έγινε γνωστό, θεωρούσε υπεύθυνη για το διαζύγιό του την οικογένεια Παναγάκου επειδή είχε προσφέρει δουλειά και στέγη στην πρώην σύζυγο και στα δύο παιδιά του, τα οποία μάλιστα είχε βαφτίσει η Μαίρη Παναγάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ