Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ενέδρα θανάτου στην Παλλήνη – Τον σκότωσαν με βροχή από σφαίρες…

Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει οι δράστες σε έναν 57χρονο σε ταβέρνα στην Παλλήνη – Οι δολοφόνοι έριξαν πολλές σφαίρες εναντίον του θύματος την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα – Οι δολοφόνοι εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία
Ενέδρα θανάτου για έναν 57χρονο τα ξημερώματα σε μια ταβέρνα στην Παλλήνη. Ο άνδρας δέχθηκε βροχή από σφαίρες. Οι δολοφόνοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν ενώ νστο κατάστημα υπήρχαν πολλοί πελάτες.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα και ενώ στην ταβέρνα της οδού Αιόλου στην Παλήνη υπήρχε αρκετός κόσμος. Οι δολοφόνοι, δύο με τρία άτομα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είτε είχαν στήσει ενέδρα, είτε παρακολουθούσαν τον 57χρονο.

Λίγο πριν τις δύο μίλησαν τα όπλα. Οι θαμώνες άκουσαν πυροβολισμούς. Επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος τραυματίστηκε και προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο εσωτερικό της ταβέρνας. Οι δράστες συνέχισαν να τον πυροβολούν και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους.

Οι δολοφόνοι με γρήγορες κινήσεις απομακρύνθηκαν από την ταβέρνα και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πριν ειδοποιηθεί και φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον 57χρονο στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα είχε υπηρετήσει και στην ΕΚΑΜ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...