Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 7/5

Η Ζωή εξομολογείται στον πατέρα της ότι θέλει να ψάξει τι εννοούσε ο Άρης πως χωρίζοντάς την, προστάτευε κι εκείνη και το παιδί. Ο Μάρκος προσπαθεί να την αποτρέψει, τονίζοντάς της πως αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος κίνδυνος, η άγνοιά της θα είναι αυτή που θα την προστατεύσει. Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας κοντά στον Άρη που δείχνει ξανά ερωτευμένος μαζί της.

Ο Βίκτωρας επίσης διασκεδάζει με την κατάσταση, η Κατερίνα όμως διαφωνεί με την απόφασή τους να ελέγχουν σύμφωνα με το συμφέρον τους, τις πληροφορίες που φτάνουν στον Άρη. Από την άλλη ο φόβος δε λέει να εγκαταλείψει την οικογένεια των Καλλέργηδων, καθώς η Σάρα παραμένει ασύλληπτη. Η Ζωή τα βάζει με τον πατέρα της που σκέφτεται να απομακρυνθεί από κοντά τους και τον κατηγορεί για δειλία. Την ίδια στιγμή ο Άρης ρωτάει την Κατερίνα τη δουλειά έχει η φωτογραφία της Ζωής στο κινητό του..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...