Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2018

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το διήμερο αναμένεται χαρούμενο, συναισθηματικό, τρυφερό και με αρκετή εύνοια για όλους, αλλά κυρίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες, Αιγόκερους και Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Η πρόσφατη καχυποψία σου, Κριέ μου, δε σου αφήνει χώρο να παρατηρήσεις αντικειμενικά τα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπάθησε να τη μετριάσεις, για να μην επιδεινωθεί η κακή σου διάθεση. Κάποια καλά γεγονότα που έρχονται, μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα ευχάριστα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις ετοιμάσει. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Ταύρος

Γενικά
Κάποια στοιχεία, Ταύρε, βρίσκουν το φως της αλήθειας και ξετυλίγεται ένα τεράστιο κουβάρι αποκαλύψεων. Δε σε αφορούν όλα, οπότε μην εμπλέκεσαι σε λεπτομέρειες, αλλά επεξεργάσου προσεκτικά την ουσία για να βγάλεις άκρη. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν το συντομότερο, αρκεί να δείξεις καλή πρόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Ταύρε μου, σήμερα θα είναι καλή και θα κάνετε συζητήσεις για να λύσετε κάποια θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, θα δείχνεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, διαφορετικά στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις όλα τα θέματα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Δίδυμος

Γενικά
Η ανάγκη σου, Δίδυμε, να διαπιστώσεις τα βασικά στοιχεία, σχετικά με τη διαφάνεια μίας υπόθεσης που σε αφορά προσωπικά, σε οδηγεί σε κάποια τολμηρή κίνηση. Μην υπερβάλλεις, διότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Οι κινήσεις πρέπει να γίνουν με απόλυτη μυστικότητα και μεγάλη προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου, αφού από το πολύ σου άγχος, την τελευταία περίοδο δεν τα εξωτερικεύεις συχνά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν τα σχέδια σου να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις στα έξοδα, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, οπότε προσπάθησε να κινηθείς εντός προϋπολογισμού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Μην αφήνεις το παρελθόν να σε στοιχειώνει, Καρκίνε μου, με τα λάθη που έγιναν. Η ευθύνη δεν ήταν ολόκληρη δική σου. Μην το ξεχνάς και προχώρησε στη ζωή σου με αργά και σοβαρά βήματα, για να ξεπεράσεις τα λάθη που συνέβησαν. Οι πλανήτες σού προσφέρουν ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά και να οδηγηθείς στην πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Καρκίνε μου, θα έχεις θετική διάθεση και θα θέλεις να διορθώσεις όποιο πρόβλημα σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Καρκίνε μου, θα έχεις έντονο άγχος, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που ανέλαβες. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Λέων

Γενικά
Οι καθυστερήσεις που προκύπτουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου, Λέων μου, σε οδηγούν σε επανεξέταση του προγράμματος και του πλάνου δράσης σου. Μη βιάζεσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα κινηθείς, αφού οι καταστάσεις θα σου υποδείξουν μόνες τους το σωστό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή τη μέρα, Λέων, η καλή σου διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη τους! Με τον Ερμή στον Κριό θα ευνοηθείς, ώστε να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Λέων, που, πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018

Παρθένος

Γενικά
Οι πλανήτες είναι αρκετά βοηθητικοί, Παρθένε, με τις εξελίξεις που φέρνουν, αρκεί να έχεις σωστή στάση απέναντι σε τυχόν αρνητικές συμπεριφορές εκ μέρους φίλων και συνεργατών. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που δε γνωρίζεις καλά και πρόσεξε πολύ τα λόγια σου, καθώς και τις πληροφορίες που έρχονται σε γνώση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σε ευνοεί, Παρθένε μου, η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω της όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου σήμερα θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

Ζυγός

Γενικά
Η κακή σου διάθεση, Ζυγέ μου, γίνεται αιτία παρεξηγήσεων και εντάσεων μέσα στην οικογένεια. Περιόρισε την εριστική σου στάση, ειδικά προς άτομα που σε στηρίζουν και νοιάζονται για σένα. Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων απαιτεί περισσότερη αποφασιστικότητα. Δείξε την πρέπουσα προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που έχουν περάσει και σ’ έχουν στεναχωρήσει. Αντιπαραθέσεις θα φέρουν και τη διάθεσή σας θα χαλάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιάνεσαι τελικώς γνωρίζεις επιτυχία. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30/4 – 6/5) για όλα τα ζώδια, από την Σμαρώ Σωτηράκη!

Σκορπιός

Γενικά
Ανακατατάξεις και τροποποιήσεις στην καθημερινότητά σου, Σκορπιέ μου, σε αποσυντονίζουν, δημιουργώντας άγχος και κόπωση. Προσπάθησε να περιφρουρήσεις τη ανάγκη σου για ξεκούραση και ψυχαγωγία, ώστε να διατηρήσεις την απαραίτητη ψυχική ισορροπία. Όλα θα πάνε καλά, αν δείξεις ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα θέματα που μπαίνουν ανάμεσά σας και σας κάνουν να έχετε αντιπαραθέσεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που καθυστερούν να προχωρήσουν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Άντα Λεούση

Τοξότης

Γενικά
Η αυτοσυγκράτηση που σε χαρακτηρίζει, Τοξότη μου, σε εμποδίζει να δεις την προοπτική που σου παρουσιάζεται να μεταμορφώσεις ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, μπροστά σε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. Μια εξομολόγηση αγαπημένου σου προσώπου θα σε απελευθερώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους, Τοξότη, ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για τη σχέση σου και θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σ’ ενθουσιάσουν. Κάνε σήμερα τις προτάσεις στο σύντροφό σου, ώστε να περάσετε όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι με την παραπάνω θέση της Αφροδίτης θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο τη δουλειά σου, Τοξότη, και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, για να προχωρήσεις σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Η ευαισθησία σου και η ανάγκη σου για ασφάλεια, Αιγόκερέ μου, δεν ικανοποιούνται αρκετά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ψυχική σου ισορροπία. Μετρίασε λίγο τις υψηλές σου απαιτήσεις και αναγνώρισε τη χαρά μέσα στα απλά, καθημερνά πράγματα. Οι συγκινήσεις βρίσκονται παντού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Αιγόκερε, είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά κι εκείνο. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, σήμερα φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Δες με σοβαρότητα κάποιες ιδέες που θα σου παρουσιάσουν.

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2018! Τι επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το κάθε ζώδιο;

Υδροχόος

Γενικά
Οι αποκαλύψεις που έρχονται, Υδροχόε μου, ανατρέπουν την υπάρχουσα κατάσταση και σε οδηγούν σε αλλαγές, για τις οποίες δεν έχεις προετοιμαστεί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να οργανωθεί και να προχωρήσει στα νέα δεδομένα, δίχως φόβο και ανησυχία για το αποτέλεσμα, που θα είναι απόλυτα θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο κι η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για να περάσετε μαζί όσο καλύτερα γίνεται, πράγμα που έχετε κι οι δυο σας ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Υδροχόε, κι επειδή τα πράγματα είναι γενικότερα στάσιμα, δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, σήμερα πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Η δυνατότητα να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, Ιχθύ, είναι πλέον γεγονός, αρκεί να μην παρασυρθείς από άσκοπες δραστηριότητες, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τη συγκεντρωμένη προσπάθειά σου. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις προσπάθειές σου με όποιο τρόπο μπορούν και η ικανοποίηση πλησιάζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να είναι στους Διδύμους, Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μη διστάσεις να πεις στο ταίρι σου ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αφού οι ιδέες σου είναι πολύ καλές και θα βοηθήσουν το ταίρι σου να περάσει όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ κι η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου σήμερα με αρκετή σύνεση.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...