Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 4ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Επεισόδιο 48

 Είναι γνωστό πως τίποτα δεν μένει κρυφό στην οικογένεια Χαμπέα. Αυτό μέχρι πρότινος, γιατί τον τελευταίο καιρό ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις της Μπέλας. Η Χαρούλα και η Λυδία την πιάνουν να λέει ψέματα και απαιτούν να μάθουν τι συμβαίνει. Αν έχει καινούργιο φλεpτ και γιατί τους το κρύβει. Ο υποψήφιος γαμπρός αποδεικνύεται γνωστός όλης της οικογένειας και ο λόγος που τον έκρυβε η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την Μπέλα.

Η Μπέλα υπερασπίζεται με σθένος την επιλογή της απέναντι στη μητέρα, τα αδέλφια και τους γαμπρούς της, αλλά τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν μόλις το μάθει ο Βαγγέλης και όχι μόνο για το σπίτι των Χαμπέων, αλλά για όλη τη γειτονιά!

Επεισόδιο 49

 Ο Σάββας καλείται ως ένορκος σε μια υπόθεση ανθρωποκτονiας. Δεν πρόκειται, όμως, για μια απλή ανθρωποκτονiα: Στο εδώλιο κάθεται μια νύφη που κατηγορείται ότι σκότωσε την πεθερά της! Και ενώ ο Σάββας φοβάται ότι η πλευρά της κατηγορούμενης τον παρακολουθεί για να τον εκφοβίσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ της, η Αλεξάνδρα έχει τις δικές της έγνοιες…

Οι αγαπημένες της νύφες φαίνεται πως κάτι ύποπτο ετοιμάζουν. Είναι δυνατόν να συνωμοτούν εναντίον της; Με ποιον μιλά στα ύποπτα τηλεφωνήματά της η Λυδία; Και ποιος κρύβεται τελικά πίσω από τον εκφοβισμό ενός έντιμου ενόρκου; Ας αρχίσει η συνεδρίαση… Σε αυτή τη δίκη, θα είμαστε όλοι μάρτυρες!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

40-41 ΕΔΩ
42-43 ΕΔΩ
44 ΕΔΩ
45-46 ΕΔΩ

47 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55-56 ΕΔΩΑκολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Σοι Σου – 4ος κυκλος – Νεα Επεισοδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ