Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/5/2018

Σελήνη Τρίγωνο με Αφροδίτη, αλλά και Σύνοδο με Δία! Τι καλύτερο για μία Κυριακή γεμάτη συναίσθημα, απόλαυση και ικανοποίηση! Οι πιο τυχεροί; Φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Οι καθυστερήσεις που σε απασχολούν, Κριέ μου, δε θα ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές και μάλιστα άμεσα. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ μου, για να περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νομίζω, Κριέ, ότι σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Τα οικονομικά σου έχουν ανοδική πορεία και θα βρεις την ευκαιρία να καλύψεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου.

O Ήλιος στους Διδύμους: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Ταύρος

Γενικά
Επιθυμείς να είσαι πάνω από όλα, Ταύρε, και αν δε σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, μπορεί να την πάρεις μόνος σου. Διοχέτευσε την ενεργητικότητα σου σε ένα νέο πρόγραμμα ή σε μια καινούργια δραστηριότητα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου είναι πολύ ψηλά αυτή τη στιγμή και θέλεις να αποδείξεις στους άλλους τη δύναμή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά σήμερα με το ταίρι σου, Ταύρε μου, αν ξεχάσεις κάποια θέματα που φαίνεται πως σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Ταύρε, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς, αφού από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε μόνο τα περιττά έξοδα, ώστε να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Ποιο ζώδιο θα περάσει απαίσια;

Δίδυμος

Γενικά

Από τα μεγαλύτερα προσόντα σου, Δίδυμε είναι η ετοιμότητα του πνεύματός σου και το ενδιαφέρον σου για τη γνώση και την πληροφόρηση. Εκμεταλλεύσου τα. Αυτές είναι οι πιο κατάλληλες μέρες, για ν’ αρχίσεις νέα σχέδια δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σ’ έχουν στεναχωρήσει. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, καθώς οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι πολλές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Τώρα, Καρκίνε, πρέπει να βάλεις τη ζωή σου σε ισορροπία και αρμονία. Οφείλεις να ζυγίσεις όλα τα υπέρ και τα κατά της τόσο μοναξιάς, όσο και της παρέας. Αυξάνεται η ανάγκη σου για δικαιοσύνη και διπλωματία, γίνεσαι πιο αντικειμενικός, ενώ εξετάζεις περισσότερες πλευρές σε κάθε θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Καρκίνε, αλλά σήμερα καλό είναι να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος φέρνει καθυστερήσεις.

Λέων

Γενικά
Θα ξέρεις καλύτερα σήμερα, Λέων, πως να αξιολογήσεις και να ζυγίσεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Έχεις ανεπτυγμένες διπλωματικές ικανότητες κι ένα διακριτικό τρόπο να εκφράζεις τις θέσεις σου, χωρίς να θίγεις τους άλλους. Πριν πεις την άποψή σου σχετικά με ένα θέμα, ξέρεις να ακούς τις θέσεις των άλλων και μπορείς να τις συγκρίνεις με τη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις ότι πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί από την εβδομάδα που πέρασε. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Αστρολογικές Προβλέψεις ως και 31 Μαϊου 2018 για όλα τα δεκαήμερα

Παρθένος

Γενικά
Εξετάζεις και τις δυο πλευρές ενός θέματος, Παρθένε, και μπορείς να συμφιλιώνεις ακόμη και τις πιο αντίθετες απόψεις. Συχνά φαίνεσαι διστακτικός κι αναποφάσιστος στο περιβάλλον σου, αλλά η αλήθεια είναι, ότι απλώς θέλεις περισσότερο χρόνο για να εξετάσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε μου. Καλό είναι στην Κυριακή σου να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε ηρεμήσουν. Οι κινήσεις που κάνεις στον οικονομικό τομέα, θα σε οδηγήσουν στο να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ζυγός

Γενικά
Είσαι σίγουρα άνθρωπος που ξέρει τι θέλει, Ζυγέ, και πάντα βρίσκει το σωστό τρόπο για να το διεκδικήσει. Δεν παρασύρεσαι ποτέ από εντάσεις, ενώ μέσα σου υπάρχει μια ήρεμη δύναμη, που σε κάνει να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, με ουσιαστικό και αποφασιστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση σήμερα, Ζυγέ, εξωτερικεύοντας τα πραγματικά συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε καλή περίοδο για να κάνεις μια ευχάριστη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Ζυγέ. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Σκορπιός

Γενικά
Άρχισε σήμερα, Σκορπιέ, να καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα μην αμελήσεις ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις μεγάλο συναισθηματισμό αυτές τις μέρες. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην επιτρέψεις σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ θα κάνετε συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Τοξότης

Γενικά
Έρχονται ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις σε πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, Τοξότη. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, καθώς έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, τη σωστή στιγμή. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε ως κορυφαία προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, Τοξότη, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για θέματα που το φορτίζουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Όλα αυτά όμως άφησέ τα για αύριο και σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος, Αιγόκερε, καθώς έχεις ήδη αρχίσει να αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου. Βάλε τέλος στην απαισιοδοξία και δες τα πράγματα θετικά, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει ένα διάστημα που θα φέρει την εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε, αν σήμερα εξωτερικευτείς περισσότερο και βγάλεις τον έντονο ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα έχεις ισορροπία και θα προχωρήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου κι άφησε τα επαγγελματικά σου για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, θα δεις αύξηση των εσόδων σου, αλλά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.


Υδροχόος

Γενικά
Οι αργές εξελίξεις σε ταλαιπωρούν, Υδροχόε μου, και μόνο οι δικές σου ενέργειες θα κάνουν τις καταστάσεις να προχωρήσουν. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι μπορείς να δρας μόνο ενστικτωδώς, αλλά αντίθετα πρέπει να μελετάς προσεκτικά κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου, Υδροχόε, και πες του αυτά που νιώθεις, για να περάσετε κι οι δυο σας όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Έχεις πολλές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες στο προσκήνιο, Ιχθύ μου, και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε τώρα μαζί τους, μία και καλή. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση, Ιχθύ, και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πας πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις όλη την εβδομάδα. Θα δεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...