Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/5/2018

Τα δύσκολα μας τα κρατούσε για το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό! Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και τα ερωτικά μας αλλά και τα οικονομικά μας, περνάνε crash-test! Δοκιμασίες και ρήξεις, ίσως φέρουν ένα τέλος που θα πληγώσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ μου, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής, οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, Κριέ. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Ποιο ζώδιο θα περάσει απαίσια;

Ταύρος

Γενικά
Για να μπορέσεις να προχωρήσεις, Ταύρε μου, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις κι αποτελούν τροχοπέδη στην πορεία σου. Μετά είσαι ελεύθερος ν’ ασχοληθείς ενεργά με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός, Ταύρε μου, που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σας προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από υποχρεώσεις, που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αστρολογικές Προβλέψεις ως και 31 Μαϊου 2018 για όλα τα δεκαήμερα

Δίδυμος

Γενικά

Για να ξεφύγεις από την αδράνεια και τη στασιμότητα, Δίδυμέ μου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματικότητα που διαθέτεις και να ρυθμίσεις τις καταστάσεις, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Προσπάθησε να συγκρατηθείς απέναντι στις εντάσεις, για να μη χάσεις από τα χέρια σου τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, διότι η απομόνωση στην οποία έχεις βάλει τον εαυτό σου, ειδικά σήμερα, δε θα σου κάνει καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Δίδυμε. Σήμερα όμως, καλό είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου με τρόπο, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και για να έχεις ένα κίνητρο για να δουλέψεις πιο δραστικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές, οι οποίες θα σου φέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Καρκίνε. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Προσπάθησε τώρα που τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Λέων

Γενικά
Αν καθοδηγήσεις την σκέψη σου προς μια νέα κατεύθυνση, Λέων, και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, θα δεις ότι υπάρχουν προοπτικές δημιουργίας. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Λέων μου, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θ’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου ξεκίνησαν να καλυτερεύουν. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τα 12 ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν!

Παρθένος

Γενικά
Οι καθυστερήσεις δε σου ταιριάζουν, Παρθένε, αφού είσαι άτομο των γρήγορων αποφάσεων και των άμεσων αντιδράσεων, κι αυτή η περίοδος είναι σαν να φτιάχτηκε ειδικά για σένα. Οι ευκαιρίες για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, σου κλείνουν το μάτι κι εσύ πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Μη διστάζεις, προχώρα χωρίς καθυστερήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε, κι οι πλανήτες θα σου χαρίσουν έντονο ρομαντισμό κι ερωτισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Τα οικονομικά σου, μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια και σε παροτρύνει να οργανώσεις άνετα κι απελευθερωμένα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχεις χαράξει, για το άμεσο και το απώτερο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις, Ζυγέ μου, να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να αφήσεις πίσω τις υποχρεώσεις που έχεις και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Σκορπιός

Γενικά
Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, Σκορπιέ, είναι τα σημερινά σου όπλα. Χρησιμοποίησε σωστά τα προσόντα σου και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που σε κάνουν να βαριέσαι, αλλά εστίασε σ’ εκείνες που εξάπτουν τη φαντασία σου και αξιοποιούν τα ταλέντα σου. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σου, οπότε απόλαυσε τις ιδανικές της στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου κι η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σ’ ευχαριστούν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
H διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και θα δεις με θετικότητα αρκετές καταστάσεις. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα να τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, να ετοιμάσετε ένα πλήρες πρόγραμμα και να περάσετε όμορφα μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα άσε τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που αρχίζουν να καλυτερεύουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Προσπάθησε, Αιγόκερε, να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των ανθρώπων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεκαθάρισε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου, ώστε να είστε ευχαριστημένοι κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι ν’ αφήσεις για αργότερα Αιγόκερε, τις σκέψεις που έχεις για αλλαγές στη δουλειά σου, αφού σήμερα δεν πρέπει να προβληματίζεσαι και να αγχώνεσαι με θέματα που έχεις στην επαγγελματική καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα αρχίσεις να βλέπεις αύξηση στα έσοδά σου.


Υδροχόος

Γενικά
Οι φιλοδοξίες που έχεις σήμερα, είναι μεγάλες, Υδροχόε. Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή μου είναι, να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά κι ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, είναι μεγάλη. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, για να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που βοηθούν το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Φρόντισε, Ιχθύ, να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά στην προσπάθεια για διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό, οπότε φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, οι καταστάσεις θα είναι θετικές, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά – σιγά, Ιχθύ, να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μη σκέφτεσαι οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα νιώθεις περισσότερη ηρεμία.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ