Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 25/5

Ο Παύλος και η Ζωή ακόμα ψάχνουν τα έγγραφα της υιοθεσίας προσπαθώντας να βρούν κάποιο στοιχείο. Ο Άρης αντιμετωπίζει με θάρρος τον Βίκτωρα και του ξεκαθαρίζει πως η παρτίδα έχει χαθεί για εκείνον. Προτιμά να τα τινάξει όλα στον αέρα, παρά να ξεπλύνει έστω και ένα ευρώ παραπάνω μέσω της τράβελφαν. Η Ζωή βρίσκει τον φάκελο της υιοθεσίας και ο Παύλος μαθαίνει τα ονόματα των γονιών του. Ο Άρης ανακοινώνει σε όλους ότι η αμνησία είναι παρελθόν, ενώ οι «επενδυτές» εγκαταλείπουν τον Βίκτωρα στο έλεος των τραπεζών.

Η Μαρίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση πια με τη Ζωή χωρίς να κρατάει κανένα πρόσχημα μιας και όλα ήρθαν πλέον στο φως. Ο Μάρκος και η Σοφία δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Άρης και η Ζωή αποφασίσανε να μείνουν χώρια. Ο Παύλος μαθαίνει από τον δικηγόρο ότι έχει κι έναν μεγαλύτερο αδερφό και όλη η λαχτάρα του να βρει τους γονείς του καταρρέει καθώς συνειδητοποιεί πως υπήρξε το ανεπιθύμητο παιδί της οικογένειάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....