Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ερμής σε Εξάγωνο με Ποσειδώνα και Αντίθεση με Δία στις 23/5: Προβλέψεις ζωδίων

Ο Ερμής Εξάγωνο Ποσειδώνα, Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και οι επαφές, τα λόγια, οι σκέψεις και οι μετακινήσεις μας, εμπλουτίζονται με συναίσθημα, ρομαντισμό, τρυφερότητα και γλυκύτητα!

Πολλοί, θα καταφέρουν να εκπληρώσουν όνειρα και άλλοι να πετύχουν σε καλλιτεχνικές/δημιουργικές δραστηριότητες!

Η αυξημένη διαίσθηση μας οδηγεί , όπως και η καρδιά!

Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην το παρακάνουμε με την ονειροπόληση!

Ο λόγος; H Αντίθεση Ερμή-Δία φέρνει υπερβολές στην επικοινωνία μας, σπατάλες και επικίνδυνη κατάχρηση τύχης!

Μας καθιστά επιπόλαιους, υπεραισιόδοξους και τυχοδιώκτες, φέρνοντας αρκετές απώλειες…|

Τα μεγάλα λόγια και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, λόγω υπερβολικού συναισθηματισμού, θα δίνουν και θα παίρνουν λοιπόν, φέρνοντας αργότερα απογοητεύσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστρολογικές Προβλέψεις ως και 31 Μαϊου 2018 για όλα τα δεκαήμερα

Οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που πρέπει να αποφύγουν υπερβολές, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, θα καταφέρουν να εκπληρώσουν όνειρα, μέσω της επικοινωνιακής οδού! είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία τους.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Απόλαυσε την σιγουριά και την σταθερότητα που έχεις στον έρωτα χωρίς να κάνεις έξοδα αλόγιστα και χωρίς να έχεις υπερβολικές αντιδράσεις στην αισθηματική ζωή!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι αρκετά υπερβολικός και επιπόλαιος, λόγω παροντικής εύνοιας και αυτό θα γυρίσει κατά σου. Επιστράτευσε λογική και ειλικρίνεια στις επικοινωνίες σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στις παρασκηνιακές σου ενέργειες, γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης! Μην επιδιώκεις να ξεγελάς τους άλλους και κυρίως μην παραμυθιάζεσαι ο ίδιος, από αυτούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρασε όμορφα με τους φίλους σου αλλά επιστράτευσε ωριμότητα και λογική, ιδίως σε ότι λες! Η αμέλεια και η επιπολαιότητα σου απέναντι στο φιλικό σου κύκλο θα έχει αρνητικές συνέπειες για σένα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 21 έως 27 Μαΐου 2018

ΛΕΩΝ

Μην στηρίζεσαι στην επαγγελματική εύνοια της εποχής και σταματάς την προσπάθεια. Η υπεραισιοδοξία και η βιασύνη θα σε οδηγήσει σε λάθη κυρίως επικοινωνιακά που θα επιφέρουν δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Να είσαι υπεύθυνος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάς όμορφα και η τύχη είναι με το μέρος σου! Ωστόσο μην είσαι υπεραισιόδοξος και ατρόμητος και επιστράτευσε έγκαιρα λογική και αυτοσυγκράτηση, ώστε να αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη και προβλήματα στις μετακινήσεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Απόλαυσε τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό στην συναισθηματική ζωή! Περιόρισε όμως ερωτικές απαιτήσεις και εμμονές, αλλά και την τάση σου για σπατάλες και διευθέτησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εύνοια η ερωτική είναι γεγονός αυτό το διάστημα! Ωστόσο η συντροφική ζωή απαιτεί την ώριμη και υπεύθυνη συμπεριφορά σου, ιδίως επικοινωνιακά, διαφορετικά θα υπάρξουν έντονες παρεξηγήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην έχεις υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου σε θέματα εργασιακά αλλά και γενικά καθημερινότητας. Διαχειρίσου σωστά το χρόνο σου τώρα που θα έχεις την ευκαιρία!

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τα 12 ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόλαυσε τον έρωτα με πάθος και ρομαντισμό, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό! Τα μεγάλα ερωτικά λόγια δεν θα σου βγουν σε καλό, είτε τα λες, είτε τα πιστεύεις και φρόντισε να μην είσαι επιπόλαιος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι στηρίζονται στην ωριμότητα σου, αλλά παράλληλα στηρίζουν και εσένα! Ένα μήνυμα έρχεται από το ερωτικό παρελθόν! Πριν χαρείς, βεβαιώσου για τις προθέσεις του!

ΙΧΘΥΣ

Επικοινωνιακά είσαι στα καλύτερα σου και σίγουρα θα πάρεις ένα χαρούμενο μήνυμα τώρα! Ωστόσο, σκέψου πολύ πριν πεις οτιδήποτε, πρόσεξε σε ποιον μιλάς και τι λες και κυρίως μην δώσεις μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...