Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167 ΕΔΩ 168 ΕΔΩ 169 ΕΔΩ 170 ΕΔΩ 171 ΕΔΩ 172 ΕΔΩ

Επεισόδιο 167

Η Ζωή ξεκαθαρίζει στον Άρη πως τα πράγματα δε θ’ αλλάξουν ανάμεσα τους, αν δεν ξεκαθαρίσουν πρώτα την κατάσταση με τους συντρόφους τους. Παράλληλα, ο Παύλος μετανιώνει για το φιλί του με την Μαρίνα κι ανάμεσα τους ξεσπάει ένας έντονος καβγάς. Η οικογένεια Καλλέργη περνά ευχάριστες στιγμές με το καινούριο μέλος του σπιτιού… τον Μάρκο. Ο Παύλος και η Μαρίνα προσπαθούν να προσεγγίσουν τους συντρόφους τους αλλά τόσο ο Άρης, όσο και η Ζωή τους ανακοινώνουν ότι οι γάμοι τους είναι υπό δοκιμασία.

Ο Βίκτωρας υποψιάζεται πως ο Μίλτος εξαφανίστηκε μαζί με τα διαμάντια του και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η Χρυσάνθη κάνει εκπομπή μαζί με τον Διονύση, όταν τηλεφωνεί στον αέρα της εκπομπής κάποιος απ’ το ένοχο παρελθόν της. Ο Παύλος καταφέρνει να βρει μια φωτογραφία της μητέρας του και ο Άρης έντρομος ανακαλύπτει πως είναι το πρόσωπο της κοπέλας που βλέπει στην ανάμνηση του απ’ τα παιδικά του χρόνια…

Επεισόδιο 168

Η φωτογραφία της βιολογικής μάνας του Παύλου θα ξυπνήσει περίεργες αναμνήσεις στον Άρη από την πρώιμη παιδική του ηλικία. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει τίποτα και αποφασίζει να ψάξει μόνος του τι σημαίνει αυτή η σύμπτωση. Η Σοφία από την άλλη επιμένει ότι η φωνή του ακροατή που πήρε τηλέφωνο θύμιζε πολύ τη φωνή του πατέρα της. Η Χρυσάνθη το αρνείται, η συμπεριφορά της όμως είναι παραπάνω από ύποπτη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παύλος και η Ζωή παρεξηγούν τη στάση του Άρη απέναντι στο θέμα του Παύλου. Ο Βίκτωρας συνειδητοποιώντας ότι ο Μίλτος τον έχει κλέψει παθαίνει κρίση και η Τέση ζητάει τη βοήθεια της Μαρίνας. Η Χρυσάνθη επικοινωνεί με τον σύζυγό της που τον είχε παρουσιάσει ως μακαρίτη και του ζητάει να μην ξαναενοχλήσει εκείνη και τα παιδιά της. Την ίδια στιγμή ο Άρης κάνει τεστ dna για να ανακαλύψει την πραγματική του σχέση με τον Παύλο.

Επεισόδιο 169

Ο Άρης και η Ζωή επισκέπτονται την γυναικολόγο της και ενημερώνονται ότι μπαίνει στον ένατο μήνα και πρέπει να προετοιμάζονται για τον τοκετό. Ο Άρης παρακαλάει την Ζωή να βρίσκεται μέσα την ώρα του τοκετού, ενώ την πείθει να την πηγαινοφέρνει εκείνος στην δουλειά μέχρι να γεννήσει, κάτι που προκαλεί την οργή του Παύλου.

Ο Μάρκος ανακαλύπτει τυχαία πως ο σύζυγος της Χρυσάνθης είναι ζωντανός κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η Τέση λαμβάνει κάποια ανώνυμα mail που θα την οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Θωμά. Μετά από πίεση του Μάρκου, η Χρυσάνθη αναγκάζεται και αποκαλύπτει στην Σοφία και στον Διονύση πως ο πατέρας τους είναι ζωντανός. Ο Άρης φεύγει οριστικά απ’ το σπίτι του και η Μαρίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την οδυνηρή πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου του DNA βγαίνουν και ο Άρης ανακαλύπτει επιτέλους αν ο Παύλος είναι ή όχι αδερφός του..

Επεισόδιο 170

Ο Άρης σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι ο Παύλος είναι αδερφός του δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Στο μεταξύ η Μαρίνα παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των ενοχών με τη Ζωή, λέγοντάς της ότι στο παρελθόν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για χάρη του Άρη.

Η Χρυσάνθη αναγκάζεται να ομολογήσει στα παιδιά της ότι για χρόνια τους έλεγε ψέματα για τον πατέρα τους που δεν πέθανε αλλά τους εγκατέλειψε. Η Σοφία δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση από τον Διονύση που γίνεται έξαλλος με τη μάνα του. Αλλά και η Τέση βρίσκεται μπροστά σε μία απίστευτη αποκάλυψη για τον Βίκτωρα. Ο Άρης παίρνει μία σημαντική απόφαση. Να μην αφήσει απολύτως τίποτα να τον ξαναχωρίσει με τον αδερφό του. Ωστόσο ο Παύλος έχει άλλη γνώμη για τη σχέση τους.

Επεισόδιο 171

Ο Παύλος απορρίπτει την πρόταση του Άρη να τον βοηθήσει με την έρευνα για τους γονείς του, γεγονός που κάνει τη Ζωή να θυμώσει μαζί του. Ο Βίκτωρας προειδοποιεί τη Μαρίνα πως ο Μίλτος μπορεί να τους καταστρέψει αν ανοίξει το στόμα του και της ζητάει ανταλλάγματα για να σταματήσει να τον πιέζει.

Η Τέση ζητάει τη βοήθεια της Κικής στην έρευνά της για το θάνατο του Θωμά, ενώ η Σοφία προτείνει στον Διονύση να πάνε στην Βραζιλία και να βρούνε τον πατέρα τους. Ο Άρης αποφασίζει να ψάξει μόνος του για τους γονείς του αφού ο Παύλος δε θέλει να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η Ζωή γίνεται έξαλλη με τον Άρη για τη στενή παρακολούθηση που της κάνει κι αποφασίζει να συγχωρήσει τον Παύλο και να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία. Την ίδια στιγμή ο Άρης αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως με τον Παύλο είναι αδέρφια.

Επεισόδιο 172

Η Κατερίνα σοκάρεται με την αποκάλυψη για τον Παύλο και δεν καταλαβαίνει γιατί ο Άρης κρατάει κρυφό το γεγονός ότι οι δυο τους είναι αδέρφια. Η Ζωή αισθάνεται καλύτερα με την απόφασή της να δώσει μία ευκαιρία στον γάμο της. Τον Παύλο τον αγαπάει και δε θέλει να αθετήσει την υπόσχεση που του έδωσε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Τέση προσπαθεί μάταια να βρει στοιχεία που να εμπλέκουν τον Βίκτωρα στη δολοφονία του Θωμά, ενώ η Σοφία κι ο Διονύσης προετοιμάζουν το ταξίδι τους στην Βραζιλία. Στο μεταξύ η Μαρίνα ψάχνει τρόπο να «αβαντάρει» τον όμιλο του Καλογιάννη μέσα από την Τράβελφαν ακριβώς όπως της ζήτησε ο πατέρας της. Όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο θάνατος του Μιχάλη ματαιώνει το ταξίδι στη Βραζιλία. Η Τέση και η Κική βρίσκουν το πρώτο στοιχείο που συνδέει τον Βίκτωρα με τον θάνατο του Θωμά και ο Παύλος πιάνει τον Άρη να ψάχνει κρυφά για τη μάνα του και του ζητάει εξηγήσεις…


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 173-174-175-176-177 ΕΔΩ
178-179-180-181-182 ΕΔΩ


Επεισόδια

164 ΕΔΩ
165 ΕΔΩ
166 ΕΔΩ
167 ΕΔΩ
168 ΕΔΩ
169 ΕΔΩ
170 ΕΔΩ
171 ΕΔΩ
172 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...