Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 163-164-165-166

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 163-164-165-166


ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 163 ΕΔΩ 164 ΕΔΩ 165 ΕΔΩ 166 ΕΔΩ

Επεισόδιο 163

Ο Παύλος απογοητεύεται όταν ανακαλύπτει πως οι βιολογικοί του γονείς τον παράτησαν στο ορφανοτροφείο και κράτησαν τον μεγαλύτερο αδερφό του κι αποφασίζει να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο. Ο Άρης επηρεασμένος απ’ την ιστορία του Παύλου, έχει ξανά μια «φλασιά» της άγνωστης κοπέλας απ’ τα παιδικά του χρόνια κι αποφασίζει να κάνει μια συζήτηση με την Κατερίνα.

Η Κική και ο Διονύσης ανακοινώνουν στην Τέση πως σταματάνε την εκπομπή, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει στα πράγματα της Μαρίνας κάτι που μπορεί να την ενοχοποιήσει ως συνεργό της Σάρας. Ο Παύλος αλλάζει γνώμη κι αποφασίζει να βάλει κρυφά απ’ όλους, ντέντεκτιβ προκειμένου να βρει τους γονείς του. Ο Άρης και οι υπόλοιποι μέτοχοι ανακοινώνουν στον Βίκτωρα πως θέλουν ν’ αποχωρήσει απ’ την Travelfun. Ο Βίκτωρας δεν το δέχεται και γίνεται έξαλλος με την Μαρίνα που συμφώνησε. Αποφασίζει να τους κάνει μπάχαλο και αποκαλύπτει στην Ζωή, την κρυφή σχέση του Παύλου και της Μαρίνας πριν πέντε χρόνια…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 164

Ο Βίκτωρας δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Τράβελφαν χωρίς πόλεμο. Φεύγοντας από το μίτινγκ αποκαλύπτει στη Ζωή την κρυφή σχέση της Μαρίνας με τον Παύλο. Ο Άρης στην κατάθεση που δίνει στον Τάσο για την Σάρα δίνει άθελά του άλλοθι στη γυναίκα του. Ο Τάσος γι’ ακόμα μία φορά φτάνει σε αδιέξοδο καθώς και ο Μάρκος του κρύβει επιμελώς την αλήθεια για τον Καλογιάννη. Η Κική προτρέπει την Τέση να παρατήσει τον Βίκτωρα κι εκείνη δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά.

Η Κατερίνα δίνει στον Τάσο το κασετοφωνάκι που βρήκε, παρόμοιο με αυτό της Σάρας και αναπτερώνει τις ελπίδες του. Η Μαρίνα θολώνει τα νερά στη Ζωή σε σχέση με τις αποκαλύψεις του πατέρα της. Εκείνος όμως, την απειλεί ότι αν συνεχίσει να τον πιέζει να φύγει από μέτοχος, θα προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις σε σχέση με τις σκοτεινές πράξεις της. Ο Παύλος γνωρίζοντας τα όσα είπε ο Βίκτωρας στη Ζωή, αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν του…

Επεισόδιο 165

Ο Άρης ζητάει εξηγήσεις και η Μαρίνα ψάχνει τρόπο να παρουσιάσει σαν σύμπτωση την ταυτόχρονη εμφάνιση της Σάρας και της Αλίκης Σταματίου. Ο Παύλος από την άλλη απόλυτα ειλικρινής με τη Ζωή της αποκαλύπτει όλο το παρελθόν του με τη Μαρίνα. Η Ζωή σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του ζητάει να μιλήσει και στον Άρη. Ο Διονύσης με την Κική αποφασίζουν να συζήσουν. Την ίδια ιδέα όμως έχει και ο Μάρκος με τη Σοφία, που σημαίνει ότι η Χρυσάνθη θα μείνει μονάχη.

Η Τέση κάνει μία προσπάθεια να σώσει τη σχέση της με τον Βίκτωρα παρόλο που και η ίδια η Μαρίνα τη συμβουλεύει να χωρίσει. Ο Βίκτωρας εμπιστεύεται στον Μίλτο διαμάντια από την προσωπική του συλλογή, για να τα πουλήσει και να μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος του στις τράπεζες. Ο Παύλος αντιμετωπίζει την οργισμένη αντίδραση της Μαρίνας για την παραδοχή της σχέσης τους στη Ζωή. Εκείνος όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και της ετοιμάζει ένα ακόμα χτύπημα.


Επεισόδιο 166

Ο Άρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο και τη Μαρίνα και γίνεται έξαλλος με την προδοσία τους. Ο Διονύσης και η Σοφία προσπαθούν να φέρουν μαλακά στη Χρυσάνθη το γεγονός ότι θα φύγουν ταυτόχρονα από το σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται για το ποιος δικαιωματικά πρέπει να φύγει πρώτος. Ο Βίκτωρας αφοπλίζεται από την ειλικρίνεια του Παύλου και δεν έχει πια τρόπο να εκβιάσει τη Μαρίνα.

Ο Άρης συναντά τη Ζωή και της ζητάει να ξαναγυρίσει κοντά του κι εκείνη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της. Η Χρυσάνθη προσπαθεί να χωνέψει το «διπλό» χτύπημα των παιδιών της, όμως μία έκπληξη του Μάρκου θα τη συγκινήσει πολύ. Ο Παύλος ξεκαθαρίζει στη Ζωή πως δεν είναι τέλειος και κουράστηκε να απολογείται για ένα ανθρώπινο λάθος που έκανε χρόνια πριν την γνωρίσει. Το βράδυ όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς τα δυο ζευγάρια θα βρεθούν μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171-172 ΕΔΩ

173-174-175-176-177 ΕΔΩ

Επεισόδια

159 ΕΔΩ

160 ΕΔΩ
161 ΕΔΩ
162 ΕΔΩ
163 ΕΔΩ
164 ΕΔΩ
165 ΕΔΩ
166 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...