Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 1/5

Η Ζωή δεν καταφέρνει να κλέψει το όπλο της Σάρας, που την προειδοποιεί να μην κάνει τρέλες γιατί θα το πληρώσει ακριβά. Οι γιατροί σώζουν την Σοφία και καταφέρνουν να σταθεροποιήσουν και πάλι την κατάστασή της. Ο Άρης επισκέπτεται το σπίτι της Σάρας κι εκεί βρίσκει μια φωτογραφία της Ζωής. Η Σάρα τα μπαλώνει και τον προτρέπει να κρατήσει την φωτογραφία.

Ο Τάσος βγάζει αλέρτ για την εξαφάνιση της Ζωής, ενώ η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον κρυφό γάμο του Παύλου και της Ζωής και αναστατώνεται. Σύντομα όμως όλοι γεμίζουν χαρά καθώς η Σοφία επιτέλους αποκτά επαφή με το περιβάλλον.

Ο Άρης με αφορμή την φωτογραφία της Ζωής, που είχε στην κατοχή της η Σάρα, την υποψιάζεται και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της. Εκεί ανακαλύπτει το σχέδιο της εναντίον της Σοφίας και κοντεύει να χάσει το μυαλό του. Παράλληλα η Ζωή βρίσκει ένα μαχαίρι και αποφασίζει, να επιτεθεί στη Σάρα και να δραπετεύσει. Ο Άρης παρακολουθεί την Σάρα κι εκείνη άθελά της τον οδηγεί στο σπίτι που κρατάει την Ζωή. Πίσω από την πόρτα η Ζωή είναι έτοιμη να αποκτήσει με κάθε τρόπο την ελευθερία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ